21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Αστρονόμος κοινοποίησε μια φανταστική λήψη από iPhone 12 Pro Max που απεικονίζει το Milky Way

    Ένας αστρονόμος παρουσίασε μια εντυπωσιακή εικόνα του Milky Way που προήλθε από το iPhone 12 Pro Max του χρησιμοποιώντας το ProRAW χαρακτηριστικό.

    Ο Tom Kerss αναφέρει μάλιστα πως αυτή η εικόνα δεν είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορεί να δώσει αυτή η συσκευή σε καμία περίπτωση.

    Κοινοποίησε λοιπόν την φωτογραφία αυτή εκφράζοντας τον εντυπωσιασμό του για τις δυνατότητες της συσκευής.

    “Πρέπει να μιλήσουμε για τις δυνατότητες τέτοιων λήψεων από μοντέρνες κάμερες που βρίσκονται στα smartphones. Αυτή η εικόνα δημιουργήθηκε από δεδομένα ενός iPhone 12 Pro Max. Τα pixels του αισθητήρα είναι μόλις 1.7 microns! Έχει απίστευτες δυνατότητες για το μέγεθος του και δίνει δεδομένα φανταστικά μέσω του ProRAW χαρακτηριστικού.”

    Για να παρουσιάσει κάποιος μια φωτογραφία του Milky Way συνήθως πρέπει να χρησιμοποιήσει πολλαπλές φωτογραφίες να τις ενώσεις και να τις επεξεργαστεί. Κάποιες εικόνες είναι αποτέλεσμα 30 ή και περισσότερων ξεχωριστών λήψεων με διαφορετικές αντιθέσεις.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.