19.3 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    To αστείο της LG για το iPhone 6 Plus που της βγήκε ξινό

    GFlex-17

    O σάλος που ξέσπασε για τα iPhone 6 και 6 Plus που λυγίζουν δημιουργώντας το Bendgate αμφιλεγόμενο ζήτημα είχε ως αποτέλεσμα πολλά tweets και αστεία βίντεο και όχι μόνο για τις νέες συσκευές της Apple. Xαράς ευαγγέλια και για τον ανταγωνισμό μιας και είπαν και αυτοί να μιμηθούν κάποια από τα αστεία των χρηστών.

    Στην περίπτωση όμως της LG τα πράγματα πήραν μια διαφορετική τροπή.

    lgtweet-640x800

    Η LG κατασκευάζει το κυρτό smartphone LG G Flex και έτσι πρόσφατα έκανε το εξής ποστ στον επίσημο λογαριασμό της.

    “δεν λυγίζει, είναι κυρτό…για υπάρχει λόγος”. Ως εδώ όλα καλά θα σκεφτεί κάποιος. Η LG όμως έκανε το λάθος που έχουν κάνει μια σειρά από εταιρείες αλλά και διασημότητες που θέλουν να διαφημίσουν κάποιο προϊόν. Ποιο είναι αυτό; Ότι στείλανε το αστείο σε χιλιάδες followers τους από μια συσκευή iPhone!!!

    To tweet εν συνεχεία αφαιρέθηκε από την εταιρεία μόλις καταλάβαν το λάθος τους αλλά το κακό είχε γίνει και το fail της εταιρείας έγινε πιο γνωστό από το ίδιο το αστείο της.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles