11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Από σήμερα και οι κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς συμβατές με το Apple Pay

    Έναν πιο ασφαλή και ιδιωτικό τρόπο πληρωμής που βοηθά τους πελάτες να αποφύγουν να δώσουν την κάρτα τους, να αγγίξουν κουμπιά ή να ανταλλάξουν μετρητά, φέρνει σήμερα η Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ βασισμένο εξ’ ολοκλήρου στο cloud, με το Apple Pay (και την τράπεζα Πειραιώς) και χρησιμοποιεί τη δύναμη του iPhone για την προστασία κάθε συναλλαγής.

    Η τράπεζα, συνεχίζοντας να καινοτομεί, εισάγει το Apple Pay, καθώς σήμερα η ανάγκη για ανέπαφες συναλλαγές είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, η πρωτοποριακή υπηρεσία της Apple για iPhone, Apple Watch, iPad και Mac, αποτελεί αναμφίβολα τον πιο εύκολο και ασφαλή τρόπο πληρωμών σε φυσικά καταστήματα, καθώς και στο internet.

    Η ασφάλεια και το απόρρητο βρίσκονται στον πυρήνα του Apple Pay

    Όταν οι πελάτες χρησιμοποιούν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με το ApplePay, οι πραγματικοί αριθμοί της κάρτας δεν αποθηκεύονται στη συσκευή, ούτε στους διακομιστές της Apple. Αντ’ αυτού, ένας μοναδικός αριθμός λογαριασμού συσκευής εκχωρείται, κρυπτογραφείται και αποθηκεύεται με ασφάλεια στο Secure Element, ένα πιστοποιημένο τσιπ βιομηχανικού προτύπου που έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύει τα στοιχεία πληρωμής με ασφάλεια στη συσκευή.

    Το Apple Pay είναι εύκολο να ρυθμιστεί

    Στο iPhone, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Wallet, πατήστε + και ακολουθήστε τα βήματα για να προσθέσετε τη κάρτα ΠΕΙΡΑΙΩΣ σας | Προσοχή αυτή την στιγμή δεν εμφανίζεται ακόμη στους εκδότες η ΠΕΙΡΑΙΩΣ θα πρέπει να κάνετε κλικ στο Προσθήκη Διαφορετικής Κάρτας στο κάτω μέρος.

    Μόλις ένας πελάτης προσθέσει μια κάρτα σε iPhone, Apple Watch, iPad και Mac, μπορεί να αρχίσει να χρησιμοποιεί το Apple Pay αμέσως.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.