Friday, May 17, 2024

Αποκαλύφθηκαν οι θήκες για iPhone 14 και iPhone 14 Pro από σιλικόνη και δέρμα πριν από την εκδήλωση της Apple #AppleEvent

Αυτή την Τετάρτη, η Apple θα αποκαλύψει τέσσερα νέα μοντέλα iPhone 14 κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής της “Far Out”. Τα iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro και 14 Pro Max φημολογούνται εδώ και μήνες και καθώς πλησιάζουμε στην ανακοίνωσή τους, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτά.

Αυτή τη φορά, ένας leaker δείχνει ποια θα είναι τα χρώματα των δερμάτινων και από σιλικόνη θηκών για τα νεότερα iPhone, ενώ επίσης διπλασιάζει μια προηγούμενη αναφορά του 9to5Mac λέγοντας ότι η μεγαλύτερη, κανονική έκδοση του iPhone 14 θα ονομάζεται, πράγματι, Plus και όχι Max.

Ο χρήστης του Twitter Majin Bu είναι γνωστός για τη διαρροή θηκών iPhone πριν από τις ανακοινώσεις του – είτε με την παρουσίαση ενός νέου iPhone είτε με τις νέες επιλογές άνοιξης σε χρώματα που πραγματοποιεί η Apple. Τώρα, ενόψει της εκδήλωσης της Apple, είναι σε θέση να δείξει τα χρώματα για τις δερμάτινες θήκες iPhone 14 Pro και τις θήκες σιλικόνης iPhone 14. Εδώ είναι τα χρώματα:

  • Δερμάτινες θήκες: έντονο πορτοκαλί, καφέ, χρυσοκαφέ, midnight blue, μαύρο, έλατο
  • Θήκες σιλικόνης: Midnight, succulent, κιμωλία ροζ, κόκκινο, λιλά, λάμψη του ήλιου, μπλε της καταιγίδας και σαμπούκου

Αν και αυτά δεν θα είναι πιθανώς τα ονόματα, είναι ενδιαφέρον να δούμε τα πιθανά χρώματα. Προσωπικά, πιστεύω ότι η δερμάτινη θήκη iPhone 14 Pro “Midnight Blue” μου φαίνεται μωβ – κάτι που θα μπορούσε να ταιριάζει απόλυτα με το φημολογούμενο μωβ μοντέλο 14 Pro.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube
Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.