19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Αξιόπιστος leaker αναφέρει πως ένα HomePod mini έρχεται, αλλά όχι ένα νέο HomePod

    Η Apple χθες ανακοίνωσε την ημερομηνία για το επόμενο μεγάλο ψηφιακό event της στο οποίο και θα παρουσιάσει την νέα iPhone 12 σειρά.

    Πέρα από τα νέα iPhones υπάρχουν μια σειρά από άλλες ανακοινώσεις νέων συσκευών της Apple που εικάζονται αυτή την στιγμή με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνουν τα HomePod mini, AirPods Studio, AirTags trackers, και ένα νέο Apple TV.

    Σε ότι αφορά το HomePod ο αξιόπιστος leaker @L0vetodream αναφέρει πως θα πρέπει να περιμένουμε ένα HomePod mini αλλά όχι κάποια αναβάθμιση του HomePod.

    Όπως αναφέρει λοιπόν στο tweet του:

    there is no HomePod2 this year
    only have mini one

    Παρά το γεγονός πως η Apple δεν αποκαλύπτει τις πωλήσεις που σημειώνουν τα HomePod η γενικότερη εικόνα είναι πως το έξυπνο ηχείο της εταιρείας δεν τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι σήμερα. Από την στιγμή της κυκλοφορίας του και έπειτα μάλιστα τόσο η ίδια η Apple όσο και καταστήματα τρίτων έχουν προβεί σε γενναίες μειώσεις τιμών για να μπορέσουν να αυξήσουν τις πωλήσεις του.

    Δεν γνωρίζουμε βέβαια ακόμη τι να περιμένουμε από ένα HomePod mini τόσο σε ότι αφορά το μέγεθος του όσο και την τιμολόγηση που θα έχει.

    Μέρος του ανταγωνισμού ακούει σε συσκευές όπως οι Echo της Amazon που σίγουρα μπορεί να μην έρχονται με την ποιότητα ήχου του HomePod σε καμία περίπτωση όμως οι καταναλωτές φαίνεται πως κλείνουν προς τα εκεί σε ότι έχει να κάνει με ένα έξυπνο ηχείο που σαφώς είναι και πιο οικονομικό από την πρόταση της Apple.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.