11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Αντιπρόεδρος της Apple υπεύθυνος για το iCloud, το iMessage και το FaceTime εγκαταλείπει την θέση του

    Ο αντιπρόεδρος της Apple για τη μηχανική cloud Michael Abbott σχεδιάζει να αποχωρήσει από την εταιρεία τον Απρίλιο, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Η έκθεση σημειώνει ότι η Abbott επιβλέπει την υποδομή cloud της Apple για υπηρεσίες όπως το iCloud, το iMessage, το FaceTime και άλλες.

    Ο Άμποτ εντάχθηκε στην Apple το 2018 και προηγουμένως ήταν στέλεχος σε εταιρείες τεχνολογίας όπως το Twitter, η Microsoft και η Palm. Η έκθεση ισχυρίζεται ότι η ομάδα του στην Apple είχε επενδύσει πολλά στη δημιουργία της εσωτερικής υποδομής cloud της εταιρείας, αλλά μείωσε τις προσπάθειες υπέρ της χρήσης διακομιστών που φιλοξενούνται από τις υπηρεσίες Web Amazon και το Google Cloud.

    Ο αντιπρόεδρος υπηρεσιών της Apple, Peter Stern, ο οποίος επέβλεπε το iCloud στο σύνολό του, αποχώρησε επίσης από την εταιρεία νωρίτερα φέτος. Ο Stern εργάστηκε στην Apple για περισσότερα από έξι χρόνια και θεωρούνταν πιθανός διάδοχος του μακροχρόνιου επικεφαλής υπηρεσιών της Apple, Eddy Kue.

    Τον ρόλο θα αναλάβει ο Jeff Robbin, ένας μακροχρόνιος αντιπρόεδρος μηχανικός της Apple, γνωστός ως δημιουργός του iTunes, σύμφωνα με τον Gurman.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.