12.4 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Αναφορά: Το Apple AR Headset με φημολογούμενη τιμή τα $2,000+ μπαίνει σε μαζική παραγωγή το 2ο μισό του 2022

    Το πρώτο headest επαυξημένης πραγματικότητας της Apple θα μπει σε μαζική παραγωγή το 2ο μισό του επόμενου χρόνου και θα λανσαριστεί για πρώτη φορά στην αγορά το 3ο ή 4ο τρίμηνο του 2022 σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα το DigiTimes.

    Τον Ιούνιο ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε αναφέρει κάτι αντίστοιχο τονίζοντας πως θα πρέπει να το περιμένουμε μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου του επόμενου έτους.

    Σύμφωνα με την σημερινή αναφορά το headaset επαυξημένης πραγματικότητας της Apple έχει ολοκληρώσει την 2η φάση των τεστ του και έτσι πλησιάζει ακόμη πιο κοντά στην μαζική του παραγωγή.

    Η πρώτη αυτή έκδοση του AR headset θα έχει κάποιο όγκο και θα είναι παρόμοιο με το Oculus Rift ενώ ένα πιο εργονομικό σετ από τα φημολογούμενα Apple Glasses θα λανσαριστεί μέσα στα επόμενα χρόνια.

    Η Apple όλο αυτό τον καιρό χτίζει πάνω στην επαυξημένη πραγματικότητα εντατικά δημιουργώντας την βάση για αυτές τις 2 συσκευές.

    Το AR headset αυτό τώρα δεν θα είναι σε καμία περίπτωση οικονομικό τουλάχιστον στην αρχή και δεν απευθύνεται προς όλους. Μια αναφορά κάνει λόγο πως θα συμπεριλαμβάνει 15 εξαρτήματα κάμερας, θα κάνει καταγραφεί της κίνησης του ματιού ενώ μπορεί να αναγνωρίζει ακόμη και ίριδα του χρήστη. Η αρχική του τιμολόγηση μπορεί να είναι μεταξύ $2000 και $3000.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.