18.2 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Αναφορά: Η Apple θα πουλήσει διαφημιστικό χώρο για την υπηρεσία TV+ το επόμενο έτος, υπονοώντας μια πιθανή συνδρομή που υποστηρίζεται από διαφημίσεις

    Η Apple φέρεται να έχει συζητήσει με στελέχη πρακτορείων πολυμέσων και δικτύων σχετικά με την προοπτική πώλησης διαφημιστικού χρόνου στην υπηρεσία ροής Apple TV+ της, οδηγώντας σε εικασίες ότι ένα επίπεδο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις θα μπορούσε τελικά να είναι στο προσκήνιο, πιθανώς το επόμενο έτος.

    Σύμφωνα με το DigiDay, ο επικεφαλής διαφήμισης της Apple Todd Teresi δήλωσε παρών σε συναντήσεις με στελέχη για την πώληση διαφημιστικού χώρου βίντεο, με περισσότερες συζητήσεις να αναμένονται μέσα στο 2022. Επικαλούμενη μια ανώνυμη πηγή, η έκθεση ισχυρίζεται ότι η Apple άφησε να εννοηθεί ότι ο χρόνος διαφήμισης θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος στις αρχές του 2023 σε κάποια πρακτορεία.

    Η Apple στοχεύει να τριπλασιάσει τα έσοδά της από διαφημίσεις από 4 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως σε διψήφια νούμερα επεκτείνοντας τις διαφημίσεις της σε περισσότερες εφαρμογές και υπηρεσίες, και τα στελέχη της Apple βλέπουν ξεκάθαρα ότι το TV+ έχει αναξιοποίητες δυνατότητες.

    Επί του παρόντος, τα διαφημιστικά σποτ της Apple κατανέμονται σε διαφημίσεις προβολής στις εφαρμογές, της Ειδήσεις και Μετοχές, καθώς και για εφαρμογές στο App Store, σε iPhone, iPad και Mac. Η Apple επίσης δημιουργεί ήδη έσοδα στο Apple TV+‌ με διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των ροών MLB Friday Night Baseball, αν και αυτά τα σημεία πωλούνται από την MLB. Το 2023, θα είναι το αποκλειστικό σπίτι του Major League Soccer για τα επόμενα 10 χρόνια, με διαφημιστικό χώρο και συμφωνίες χορηγιών που μοιράζονται τόσο η Apple όσο και η MLS.

    Δεν είναι ξεκάθαρο πώς η Apple σκοπεύει να εισάγει διαφημίσεις στην υπηρεσία ροής TV+ που είναι στα $4,99 το μήνα, αλλά θα μπορούσε να είναι δυνητικά προσοδοφόρος παράγοντας εσόδων εάν η εταιρεία ακολουθούσε το παράδειγμα του Netflix και της Disney+ παρέχοντας ένα επίπεδο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

    Η Apple εξακολουθεί να έχει περιορισμένο αριθμό πρωτότυπου περιεχομένου σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες ροής και δεν είναι σε θέση να αντλήσει τους ίδιους αριθμούς συνδρομητών με τις Hulu, Netflix και Disney+. Προσφέροντας ένα πρόγραμμα συνδρομής που υποστηρίζεται από διαφημίσεις ή ακόμη και δωρεάν, η Apple θα μπορούσε να αυξήσει τα χαμηλά ποσοστά κοινού χωρίς να θυσιάσει τη δέσμευσή της στον πρωτότυπο προγραμματισμό και το περιεχόμενο ταινιών υψηλής ποιότητας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.