22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Αναφορά: Ένα νέο Apple Watch που είναι «φθηνότερο από το Apple Watch SE» έρχεται την Τετάρτη #AppleEvent

    Ενώ το Apple Watch Pro έχει τραβήξει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής, μια πρόσφατη αναφορά από τους New York Times λέει ότι υπάρχει επίσης ένα νέο μοντέλο Apple Watch στο δρόμο που είναι «φθηνότερο από το Apple Watch SE». Η έκθεση περιγράφει αυτό ως μέρος της προσπάθειας της Apple να «ανταγωνιστεί πιο επιθετικά για νέους πελάτες έξυπνων ρολογιών».

    Τα στοιχεία για τα μελλοντικά σχέδια Apple Watch της Apple έρχονται ως μέρος μιας ιστορίας της αυξανόμενης δημοτικότητας των γονιών που δίνουν στα παιδιά τους ένα wearable ως έναν τρόπο «να χρησιμοποιούν τις συσκευές ως κινητό τηλέφωνο για παιδιά». Η ιδέα είναι ότι τα έξυπνα ρολόγια προσφέρουν συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας για επικοινωνία και παρακολούθηση, αλλά οι «μικροσκοπικές οθόνες μετριάζουν ζητήματα όπως ο εθισμός στο διαδίκτυο».

    Οι New York Times επικαλούνται «άτομα που εμπλέκονται» στις προσπάθειες της Apple και λένε ότι η εταιρεία χρειάστηκε περίπου τρία χρόνια για να εφαρμόσει τη λειτουργία Family Setup για το Apple Watch. Το Family Setup είναι μια δυνατότητα που προστέθηκε με το watchOS 7 και επιτρέπει σε κάποιον χωρίς iPhone να χρησιμοποιεί ένα Apple Watch με συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας. Αυτό περιλαμβάνει λειτουργίες όπως τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα, εφαρμογές, κοινή χρήση τοποθεσίας και άλλα.

    Σύμφωνα με την έκθεση, ο λόγος που χρειάστηκε η Apple τρία χρόνια για να εφαρμόσει αυτή τη δυνατότητα ήταν λόγω ανησυχιών για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η χρήση του Apple Watch ανεξάρτητα από ένα iPhone έχει σημαντικό αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθώς το ρολόι πρέπει να κάνει τα πάντα μόνο του, αντί να εκφορτώνει ορισμένες εργασίες στο ζευγοποιημένο iPhone.

    Ως μέρος των προσπαθειών της να «ανταγωνιστεί πιο επιθετικά για νέους πελάτες έξυπνων ρολογιών», η έκθεση αναφέρει ότι η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει μια «νέα έκδοση του Apple Watch που είναι φθηνότερη από το Apple Watch SE». Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει στην εκδήλωση της Apple την Τετάρτη σύμφωνα με δύο άτομα που γνωρίζουν τα σχέδια της Apple.

    Η Apple φημολογείται επίσης ότι έχει ένα νέο Apple Watch SE στο δρόμο, αλλά δεν έχουμε ακούσει πολλά για το τι θα μπορούσε να είναι νέο. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι αυτό το νέο μοντέλο Apple Watch που αναφέρεται από τους NYTimes είναι ένα νέο Appel Watch SE που τυχαίνει να είναι φθηνότερο από την τρέχουσα γενιά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.