20.9 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Ανανεωμένα Mac Mini θα κάνουν την εμφάνιση τους τον επόμενο μήνα;

    Mac-Mini

    Μετά από αρκετές φήμες για μια αναβάθμιση των Mac Mini που εμφανίστηκαν στις αρχές του χρόνου αλλά και μετά τις αναφορές της ίδιας της Apple που διέρρευσαν από στο site της μια νέα αναφορά σήμερα κάνει λόγω πως αναβαθμισμένες συσκευές θα εμφανιστούν τελικά τον επόμενο μήνα.

    Το MacRumors επικαλούμενο έγκυρες πηγές αναφέρει πως τα νέα Mac Mini θα παρουσιαστούν μαζί με τα νέα iPads και το OS X Yosemite στο event της Apple που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

    Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

    “To MacRumours έλαβε την πληροφορία ότι η Apple σχεδιάζει μια αναβάθμιση στα Mac Mini και πιθανό λανσάρισμα τους τον επόμενο μήνα μαζί με τα νέα iPad μοντέλα και λογικά το OS X Yosemite. Αν και δεν μπορέσαμε να λάβουμε ακριβή εξακρίβωση για μια άμεση αναβάθμιση μπορούμε να δηλώσουμε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι fans του Mac Mini να χαρούν ιδιαίτερα τον επόμενο μήνα. Η μια και μόνη πηγή μας δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για επόμενης γενιάς Mac Mini αλλά ότι μας έχει πει κατά το παρελθόν έχει επαληθευτεί”

    Οι φήμες ως τώρα θέλουν τα νέα Mac Mini να συμπεριλαμβάνουν την Intel Iris graphics, 802.11ac wireless networking, και ένα Gigabit LAN. Το τωρινό μοντέλο Mac Mini που κυκλοφορεί στην αγορά αναβαθμίστηκε τελευταία φορά προς το τέλος του 2012.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles