20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Αναλύοντας την χωρητικότητα και την “δίαιτα” των εφαρμογών στο νέο Apple TV

    Πριν από την έλευση της 4ης γενιάς Apple TV, η Polygon εξέτασε εις βάθος την συσκευή κυρίως όσον αφορά τον χώρο αποθήκευσης. Ως γνωστόν, η Apple θα βγάλει την συσκευή με 2 χωρητικότητες, στα 32GB και στα 64GB, αλλά οι αρχικές εγκαταστάσεις εφαρμογών θα περιορίζονται στα 200ΜΒ ανά εφαρμογή το οποίο προκαλεί ήδη μια σύγχυση στους χρήστες για το πως γίνεται η διαχείριση του χώρου.

    Οι εφαρμογές όπως είπαμε είναι περιορισμένες στα 200ΜΒ, μέρος της “δίαιτας” που επιβάλει η Apple στο iOS 9 και παράλληλα επιτρέπει στις εφαρμογές να κατεβάζουν και να διαγράφουν περιεχόμενο όπως π.χ. πίστες που έχει ολοκληρώσει ο χρήστης ή πίστες που δεν έχει παίξει ακόμη. Οι developers θα μπορούν να έχουν 20GB on-demand χώρο για τις εφαρμογές τους στο iCLoud.

     

    apple_tv_diagonal

    Αν και σε πρώτη ανάγνωση τα 32GB φαίνονται περισσότερα από αρκετά δεδομένου του περιορισμού των εφαρμογών, στην ουσία οι εφαρμογές θα μπορούν να κατεβάσουν έξτρα 2GB δεδομένων μετά την αρχική εγκατάσταση. Οι χρήστες που ενδιαφέρονται να κατεβάσουν πολλές εφαρμογές και κυρίως απαιτητικά παιχνίδια καλό θα ήταν να αγοράσουν το μοντέλο των 64GB.

    Οι οδηγίες της Apple δεν προσφέρουν και πολύ πληροφόρηση. Το μόνο που συνιστά είναι ότι το μοντέλο των 32 απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν να κάνουν stream ταινιών, μουσικής και να παίξουν μερικά παιχνίδια και το μεγαλύτερο μοντέλο για όσους θα είναι πιο “hardocore” gamers.

    H Polygon μίλησε με αρκετούς developers και τους ρώτησε με την “δίαιτα” που επιβάλει η Apple στις εφαρμογές του Apple TV και απ’ ότι φαίνεται από τις απαντήσεις τους, αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα προσθέσει αρκετό πονοκέφαλο και δουλειά στους περισσότερους….

    Οι πωλήσεις του νέου Apple TV ξεκίνησαν σήμερα στο Online κατάστημα της Appe με τις πρώτες συσκευές να παραδίδονται στους πελάτες ως το τέλος της εβδομάδας. Το μοντέλο των 32 GB έχει τιμή 149$ και αυτό των 64 στα 199$.

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles