16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Αναλυτής: To 12 ιντσών Retina MacBook Air έρχεται το πρώτο τρίμηνο του 2015

    Twelve-inch-MacBook-Air-Martin-Hajek-008

    Ο αρκετά αξιόπιστος αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo δημοσίευσε μια νέα έκθεση στους μετόχους στο οποίο επιβεβαιώνει προηγούμενη αναφορά του πως τον Μάρτιο θα δούμε το Apple Watch στα καταστήματα ενώ το φημολογούμενο MacBook Air θα γίνει διαθέσιμο το πρώτο τρίμηνο του 2015.

    Ο Kuo υποστηρίζει πως η νέα αυτή συσκευή MacBook Air θα έχει μια Retina οθόνη και επίσης το σασί του θα είναι τελείως ανασχεδιασμένο από την Apple. Έτσι λοιπόν θα έχουμε μια συσκευή χωρίς ανεμιστήρες και μια μονή USB 3.1 Type-C θύρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την φόρτιση της. Στο εσωτερικό της ο αναλυτής πιστεύει πως θα έχουμε έναν καλής ενεργειακής αυτονομία Broadwell επεξεργαστή της Intel.

    Στην έκθεση του αναφέρει επίσης πως πιστεύει το Apple Watch θα έχει μια αρχική διάθεση που θα αγγίξει το 2.8 εκατομμύρια.

    Τέλος ο Kuo έγραψε πως αναμένει πως οι πωλήσεις iPhone για το πρώτο τρίμηνο του 2015 θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία και θα φτάσουν τον εντυπωσιακό αριθμό των 61 εκατομμύριων.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles