24.1 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Αναλυτής ενισχύει την φήμη πως οι τίτλοι τέλος της Touch Bar έρχονται στα νέα MacBook Pro

    Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει την νέα MacBook Pro γραμμή της ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι με αναβαθμισμένους δικούς της επεξεργαστές, νέο σχεδιασμό και πολλά ακόμη. Μια από τις φημολογούμενες αλλαγές είναι και η απομάκρυνση της Touch Bar από αυτά τα νέα MacBook. Ο αναλυτής της Display Supply Chain Consultants επιβεβαιώνει βάση πηγών του κάτι τέτοιο.

    Στην αναφορά του κάνει λόγο πως η Touch Bar είναι η τρίτη σε μέγεθος παραγωγή OLED οθόνης για την Apple αλλά οι πηγές του του ανέφεραν πως η Apple θα την καταργήσει εντελώς σε ένα μελλοντικό MacBook Pro. H Apple επίσης αναμένεται να φέρει OLED οθόνες σε όλη την iPad γραμμή της τα επόμενα χρόνια.

    Μια σειρά άλλων πηγών όπως ο έγκριτος αναλυτής Ming-Chi Kuo αλλά και το Bloomberg έχουν αναφέρει πως οι τίτλοι τέλους της Touch Bar πλησιάζουν. Η Touch Bar που είναι μια OLED οθόνη στο πάνω μέρος των MacBook Pros έκανε την εμφάνιση της για πρώτη φορά το 2016.

    Διαβάστε ακόμη:

    Άποψη: Η Apple δεν “αγκάλιασε” πραγματικά ποτέ την Touch Bar

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.