20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ακόμη μια αναφορά παρουσιάζει το iPhone 13 με μια LTPO οθόνη με ενσωμάτωση ProMotion τεχνολογίας για υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης

    Μετά την εμφάνιση στα 2017 iPad Pro φαίνεται πως το 2021 θα είναι εκείνη η χρονιά που το iPhone επιτέλους θα ενσωματώσει και αυτό την ProMotion τεχνολογία.

    Σημερινό δημοσίευμα του Digitimes έρχεται να συμπληρώσει αυτό του The Elec αναφέροντας πως η Apple θα χρησιμοποιήσει LTPO οθόνες στα iPhone 13. Η οικονομία στην ενέργεια που προσφέρει η LTPO τεχνολογία θα οδηγήσει το iPhone να τρέχει με 120Hz ρυθμό ανανέωσης χωρίς κόστος για την αυτονομία της συσκευής.

    Μέχρι σήμερα όλα τα iPhones έχουν έναν ρυθμό ανανέωσης στην οθόνη τους τα 60Hz. Η ProMotion τεχνολογία είναι χαρακτηριστικό της iPad Pro γραμμής από το 2017 και έπειτα με την διαφορά ότι το iPad χρησιμοποιεί LCD οθόνες αντί για OLED. Πολλές Android συσκευές τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει μεγαλύτερους ρυθμούς ανανέωσης στις οθόνες τους και φαίνεται πως επιτέλους έφτασε και η ώρα για το iPhone.

    Η διαφορά με τον ανταγωνισμό είναι ότι στο Android πολλές συσκευές που έχουν υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης έχουν και σημαντική καταπόνηση της αυτονομίας τους. Έτσι οι περισσότερες από αυτές έρχονται by default στα 60Hz και ο χρήστης θα πρέπει μόνος του να προβεί σε αλλαγές στις ρυθμίσεις για να αυξήσει αυτόν τον ρυθμό ανανέωσης.

    Η iPhone 13 σειρά αναμένεται να διατηρήσει την ίδια αυτονομία με την iPhone 12 με τα νέα μοντέλα αυτής να αναμένεται να ανακοινώθουν όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.