21.2 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Ακυκλοφόρητα iPhone, βασικό μοντέλο iPad και iPad Air εισάγονται στην Ινδία πριν από το φημολογούμενο event της Apple την Άνοιξη

    Ένα ακυκλοφόρητο iPhone, ένα βασικό μοντέλο iPad και αυτό που είναι πιθανό να είναι το iPad Air επόμενης γενιάς έχουν εισαχθεί στην Ινδία πριν από την αναμενόμενη ανακοίνωσή τους αυτή την Άνοιξη.

    Τον περασμένο μήνα, η Apple κατέθεσε δύο νέα μοντέλα iPad και ένα νέο iPhone στη βάση δεδομένων της Ευρασιατικής Οικονομικής Επιτροπής με αριθμούς μοντέλων που δεν συσχετίζονται με κανένα προϊόν που κυκλοφορεί επί του παρόντος. Οι ίδιοι αριθμοί μοντέλων έχουν έκτοτε διασταυρωθεί από “πηγές της βιομηχανίας” και σύμφωνα με μια νέα έκθεση του 91mobiles δείχνει ότι η Apple έχει αρχίσει να εισάγει τις συσκευές αυτές στην Ινδία για “σκοπούς δοκιμών”.

    Η Apple φημολογείται ευρέως ότι θα ανανεώσει αρκετά από τα προϊόντα της την Άνοιξη, με το iPad Air και το iPhone SE να αναμένεται να λάβουν νέες αναβαθμίσεις. Το iPad Ai θα φέρει λογικά 5G συνδεσμολογία, έναν A15 Bionic επεξεργαστή και την υποστήριξη του Center Stage χαρακτηριστικού. Το iPhone SE αναμένεται και αυτό να φέρει μια 5G υποστήριξη, να ενσωματώσει τον A15 Bionic επεξεργαστή διατηρώντας την ίδια οθόνη 4,7 ιντσών με το τρέχον μοντέλο.

    Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.