13.6 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Έρχονται στο Netflix Ελλάδος – Φεβρουάριος 2021

    ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

    Πυγολαμπίδες (03/2/2021)
    Firefly Lane
    Η Τάλι και η Κέιτ γνωρίστηκαν στην οδό Πυγολαμπίδων όταν ήταν μικρές και είναι αχώριστες φίλες εδώ και 30 χρόνια, βιώνοντας μαζί τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

    Η: Σεζόν 2 (05/2/2021)
    Hache: Season 2
    Έναν χρόνο μετά, η Ήτα έχει την ευκαιρία να στήσει ένα εργαστήριο παρασκευής ηρωίνης, αλλά την εμποδίζουν συνεργάτες που συνωμοτούν κι ένας συγγενής που φέρνει μπελάδες.

    Αόρατος Κόσμος (05/2/2021)
    Invisible City
    Ενώ ερευνά έναν μυστηριώδη θάνατο, ένας άντρας μπλέκεται σε μια μάχη ανάμεσα στον κόσμο των ανθρώπων και σ’ ένα βασίλειο που κατοικείται από μυθικά πλάσματα.

    Capitani (11/2/2021)
    Capitani
    Ο ντετέκτιβ Λουκ Καπιτάνι ερευνά τον μυστηριώδη θάνατο μιας έφηβης που βρέθηκε νεκρή στο δάσος κοντά σε ένα χωριό στο βόρειο Λουξεμβούργο.

    Το Συνεργείο (15/2/2021)
    The Crew
    Ο επικεφαλής μιας ομάδας οδηγών σε αγώνες NASCAR τα βρίσκει σκούρα με τους “υπερσύγχρονους” millenial που έρχονται για να εκμοντερνίσουν την ομάδα. Με τον Κέβιν Τζέιμς.

    Πίσω από τα Μάτια της (17/2/2021)
    Behind Her Eyes
    Μια ανύπαντρη μητέρα μπλέκει σ’ ένα αρρωστημένο παιχνίδι όταν κάνει σχέση με το αφεντικό της που είναι ψυχίατρος, ενώ παράλληλα δένεται και με τη μυστηριώδη γυναίκα του.

    Οι Φυλές της Ευρώπης (19/2/2021)
    Tribes of Europa
    Μετά από μια καταστροφή στη Γη το 2074, τρία αδέλφια αναλαμβάνουν να αλλάξουν τη μοίρα της Ευρώπης που έχει κατακερματιστεί σε κρατίδια τα οποία διεκδικούν κυριαρχία.

    Κηδείες α λα Μπερνάρντ (12/2/2021)
    Buried by the Bernards
    Σ’ αυτήν τη σειρά ριάλιτι, οι Μπερνάρντ έχουν ένα γραφείο κηδειών στο Μέμφις, βοηθώντας τις οικογένειες που πενθούν να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

    CALI K9: Οι Γητευτές των Σκύλων (24/2/2021)
    Canine Intervention
    Ένας διάσημος εκπαιδευτής σκύλων χρησιμοποιεί τις μοναδικές μεθόδους και τεχνικές του για να διορθώσει προβλήματα υπακοής και συμπεριφοράς σε σκύλους διαφόρων ειδών.

    ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

    Μαύρη Ακτή (03/2/2021)
    Black Beach
    Ένας πολλά υποσχόμενος δικηγόρος αναγκάζεται να οδηγηθεί στα άδυτα του παρελθόντος του όταν δέχεται να κάνει διαπραγματεύσεις με έναν παλιό φίλο που έγινε απαγωγέας.

    Όλοι οι Φίλοι μου Είναι Νεκροί (03/2/2021)
    All My Friends Are Dead
    Σ’ ένα πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μια παρέα φίλων ζει γεγονότα που φέρνουν μυστικά στο φως, ραγίζουν καρδιές κι οδηγούν σ’ ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα.

    L’ultimo Paradiso (05/2/2021)
    The Last Paradiso
    Το ’50 στην Ιταλία, ένα παθιασμένο ελεύθερο πνεύμα ονειρεύεται αγάπη, δικαιοσύνη και καλύτερη ζωή, αλλά μια απαγορευμένη σχέση απειλεί τα πάντα. Από αληθινά γεγονότα.

    Malcolm & Marie (05/2/2021)
    Malcolm & Marie
    Όταν ένας σκηνοθέτης κι η φίλη του γυρίζουν στο σπίτι από την πρεμιέρα της ταινίας του, εντάσεις κι οδυνηρές αποκαλύψεις τους οδηγούν σ’ ένα ξεκαθάρισμα συναισθημάτων.

    Space Sweepers (05/2/2021)
    Space Sweepers
    Κυνηγώντας διαστημικά συντρίμμια και μακρινά όνειρα το έτος 2092, τέσσερις απροσάρμοστοι ανακαλύπτουν εκρηκτικά μυστικά όταν επιχειρούν να ανταλλάξουν ένα ανθρωποειδές.

    News of the World (10/2/2021)
    News of the World
    Ένας βετεράνος του Εμφυλίου που ταξιδεύει από πόλη σε πόλη διαβάζοντας τις ειδήσεις ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι στο Τέξας για να παραδώσει ένα ορφανό στο νέο του σπίτι.

    Βρήκα τον Ντίλερ μου (10/2/2021)
    The Misadventures of Hedi and Cokeman
    Σε αυτήν την κωμωδία δύο δυσλειτουργικοί ντίλερ στο Παρίσι χρησιμοποιούν τους οικογενειακούς τους δεσμούς για να ενισχύσουν μια μικρή επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών.

    Η Κόκκινη Κουκκίδα (11/2/2021)
    Red Dot
    Σε μια πεζοπορία με σκοπό την ανανέωση του γάμου τους, ένα ζευγάρι βρίσκεται ξαφνικά μέσα στην άγρια φύση, προσπαθώντας να σωθεί από έναν άγνωστο εκτελεστή.

    Αγάπη στο Τετράγωνο (11/2/2021)
    Squared Love
    Ένας διάσημος δημοσιογράφος και γνωστός γυναικάς αρχίζει να επανεξετάζει τις επιλογές στη ζωή του όταν ερωτεύεται ένα μυστηριώδες μοντέλο που ζει διπλή ζωή.

    Προς Όλα τα Αγόρια: Παντοτινά Δική σου (12/2/2021)
    To All The Boys: Always And Forever
    Τα πάντα ξεκίνησαν με μια παλιά ερωτική επιστολή και κατέληξαν σε έναν νέο έρωτα. Τι να επιφυλάσσει άραγε το μέλλον για τη Λάρα Τζιν και τον Πίτερ;

    Μα Φυσικά και Νοιάζομαι (19/2/2021)
    I Care A Lot
    Μια επαγγελματίας δικαστική συμπαραστάτρια ηλικιωμένων ανακαλύπτει ότι η φαινομενικά τέλεια πελάτισσά της δεν είναι αυτό που φαίνεται.

    Στο Ίδιο Κύμα (26/2/2021)
    Caught by a Wave
    Ένας καλοκαιρινός έρωτας κάτω από τον σικελικό ήλιο μετουσιώνεται γρήγορα σε σπαρακτική ιστορία αγάπης, αναγκάζοντας ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να ενηλικιωθούν πρόωρα.

    Τρελός για Σένα (26/2/2021)
    Crazy About Her
    Περνώντας μαζί της μια ξέφρενη βραδιά, ο Άντρι συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος να ξαναδεί την Κάρλα είναι να γίνει ασθενής της ψυχιατρικής κλινικής όπου εκείνη μένει.

    ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

    Pole Dancing: Ελεύθερες στην Κορυφή (05/2/2021)
    Strip Down, Rise Up
    Θέλοντας να ανακτήσουν το σώμα και τη ζωή τους, διάφορες γυναίκες εξερευνούν το σημείο συνάντησης της κίνησης και της ουσίας μέσα από ένα έντονο πρόγραμμα χορού σε στύλο.

    Στη Σκηνή του Εγκλήματος: Εξαφάνιση στο Ξενοδοχείο Cecil (10/2/2021)
    Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel
    Το ξενοδοχείο Cecil συνδέθηκε με την εξαφάνιση της Ελίσα Λαμ. Από τον δημιουργό του “Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τεντ Μπάντι”, μια κατάδυση σε σκοτεινά μέρη εγκλημάτων.

    Πελέ (23/2/2021)
    Pelé
    Ντοκιμαντέρ για την ιστορία του παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστή Πελέ, το κυνήγι του για τελειότητα και τον μύθο που διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια.

    ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

    Kid Cosmic (02/2/2021)
    Kid Cosmic
    Σειρά κινουμένων σχεδίων του δημιουργού του “The Powerpuff Girls” για ένα παράξενο και ευφάνταστο αγόρι που βρίσκει πέντε διαστημικά δαχτυλίδια και αποκτά υπερδυνάμεις.

    Mighty Express: Σεζόν 2 (02/2/2021)
    Mighty Express: Season 2
    Συνεχίζουν οι υπεραποστολές για τα τρένα του Mighty Express, που μεταφέρουν γιγάντια κόκαλα δεινοσαύρου και ένα μωρό χταπόδι, βρίσκουν έναν κρυμμένο θησαυρό και όχι μόνο!

    Το Ταξίδι του Χίκο (12/2/2021)
    Xico’s Journey
    Ένα κορίτσι, ένας σκύλος κι ο κολλητός της προσπαθούν να σώσουν ένα βουνό από μια εταιρεία που διψάει για χρυσό. Το κλειδί, όμως, είναι το κουτάβι της, ο Χίκο.

    Εσύ και η Άγρια Φύση: Σαφάρι (16/2/2021)
    Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie
    Όταν ο προστατευτικός φράκτης που περιβάλλει ένα καταφύγιο ζώων της Νότιας Αφρικής μένει χωρίς ρεύμα, ο Μπερ Γκριλς καλείται να βοηθήσει. Μια διαδραστική ταινία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.