16.7 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Ένα iPhone SE με μεγαλύτερη 5.7-ιντσών οθόνη φημολογείται για το 2023

    Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το 4ης γενιάς iPhone SE με μια μεγαλύτερη 5.7 ιντσών οθόνη το νωρίτερο το 2023 σύμφωνα με τον αρκετά αξιόπιστο αναλυτής Ross Young.

    To 4ης γενιάς iPhone SE φημολογούνταν μέχρι σήμερα για λανσάρισμα το 2024 αλλά ο Young αναφέρει πως είναι πολύ πιθανό να δούμε την συσκευή αυτή του χρόνου.

    Στο ίδιο μήκος κύματος ο Young ανέφερε πως το 3ης γενιάς iPhone SE που αναμένεται φέτος θα έχει την ονομασία iPhone SE + 5G. Η συσκευή αυτή εικάζεται πως θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχο του με μια 4.7 ιντσών οθόνη και με σημεία αναφοράς τον νέο A15 επεξεργαστή και την 5G υποστήριξη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.