19.3 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Ένα 12.9-ιντσών iPad Pro με mini-LED οθόνη μπορεί να λανσαριστεί το πρώτο τρίμηνο του 2021

    Όπως αναφέρει το DigiTimes, ένα 12.9 ιντσών iPad Pro με μια mini-LED οθόνη θα λανσαριστεί το πρώτο τρίμηνο του 2021. Το site αναφέρει πως η Apple μπόρεσε να δώσει μεγαλύτερο βάθος στην παραγωγική της αλυσίδα με την BOE να περνάει τα στάνταρ της εταιρείας και να εντάσσεται στους προμηθευτές OLED οθονών για το iPhone. Έτσι η Apple θα ελευθερώσει τον προμηθευτή GIS για να κάνει παραγωγή mini-LED πάνελ που θα χρησιμοποιηθούν στα επερχόμενα iPad Pro μοντέλα.

    Ένα νέο iPad Pro με ενσωμάτωση της mini-LED τεχνολογίας φημολογείται εδώ και πολύ καιρό – μια τεχνολογία που θα φέρει καλύτερη φωτεινότητα και αντιθέσεις χρωμάτων αλλά και λιγότερες ενεργειακές απαιτήσεις στα iPad. Η Apple μάλιστα έχει πλάνα να φέρει αυτή την τεχνολογία και στην γραμμή του MacBook.

    Στο δημοσίευμα διαβάζουμε πως η Apple πέρα από την νέα τεχνολογία οθόνης στα επερχόμενα iPad Pro θα τα κάνει συμβατά και με τα 5G δίκτυα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.