14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ένα επανασχεδιασμένο MacBook Air έρχεται φέτος με μεγαλύτερη οθόνη στις 13,6″

    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, εμφανίστηκαν φήμες για το μέλλον του MacBook Air, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας ενός νέου μοντέλου 15 ιντσών που θα έρχεται το 2023. Τώρα, ο αξιόπιστος αναλυτής Ross Young στο Twitter αποφάσισε να μοιραστεί περισσότερες ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με το τι να περιμένουμε, με τις αλλαγές που ξεκινούν από φέτος όπως όλα δείχνουν.

    Σύμφωνα με τον Young, ο οποίος είναι ο συνιδρυτής της εταιρείας Display Supply Chain, το επανασχεδιασμένο MacBook Air που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος θα διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη χάρη σε μια νέα σχεδίαση που θα διαθέτει. Επί του παρόντος, το MacBook Air διαθέτει οθόνη 13,3 ιντσών, αλλά το νέο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει φέτος θα διαθέτει, σύμφωνα με πληροφορίες, οθόνη 13,6 ιντσών.

    Αυτή η αύξηση στο μέγεθος της οθόνης, αν και μικρή, πιθανότατα έγινε εφικτή από την Apple που μείωσε το μέγεθος των πλαισίων γύρω από την οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία μπορεί να συμπιέσει αυτή τη μεγαλύτερη οθόνη στον ίδιο γενικό παράγοντα μορφής του υπάρχοντος MacBook Air. Είναι ουσιαστικά η ίδια στρατηγική που έχουμε δει την Apple να ακολουθεί με τους επανασχεδιασμούς του MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών.

    Εν τω μεταξύ, ο Young λέει ότι το MacBook Air 15 ιντσών που θα κυκλοφορήσει το 2023 θα διαθέτει οθόνη 15,2 ιντσών. Ένα δηλαδή ελαφρώς μικρότερο πάνελ οθόνης από ότι έχουμε δει στα MacBook Pro.

    Ένα ενδιαφέρον στοιχείο του επανασχεδιασμού του MacBook Air που παραμένει ασαφές είναι εάν το μηχάνημα θα διαθέτει notch, παρόμοιο με τα νέα μοντέλα MacBook Pro. Ορισμένοι leakers έχουν αναφέρει μέχρι σήμερα ότι το MacBook Air θα διαθέτει notch και λευκά πλαίσια, συνδυάζοντας τις γλώσσες σχεδιασμού του MacBook Pro και του iMac 24 ιντσών.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.