Sunday, May 19, 2024

Ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού στο macOS ανακοίνωσε μια προεπισκόπηση ενός μεγάλου επανασχεδιασμού

Ανακοινώθηκε ως έκδοση προεπισκόπησης για macOS, Linux και Windows 11, η Opera παρουσιάζει μια τεράστια ενημέρωση του κύριου προγράμματος περιήγησης ιστού της, φέρνοντας έναν οπτικό επανασχεδιασμό και νέους τρόπους διαχείρισης όλων αυτών των καρτελών.

Σε δημιουργικό οργασμό η Opera τις τελευταίες εβδομάδες, με την εταιρεία να προσθέτει AI εργαλεία στον ομώνυμο browser και να ενεργοποιεί τη δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία VPN για τους χρήστες συσκευών iOS. Αυτή τη φορά, ωστόσο, έχουμε το λανσάρισμα ενός νέου web browser που ονομάζεται Opera One και προορίζεται να αντικαταστήσει σταδιακά τον κλασικό Opera browser.

Η νέα εμφάνιση είναι οικεία αλλά φρέσκια. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλαϊνή γραμμή όπως πριν, με ChatGPT, WhatsApp και άλλα ένα κλικ μακριά, αλλά ο συνδυασμός χρωμάτων και τα στρογγυλεμένα κουμπιά για εναλλαγές και επιλογές είναι όλα πιο μοντέρνα αυτή τη φορά.

Η αρθρωτή προσέγγιση λειτουργεί επίσης καλά, με τις καρτέλες να ελαχιστοποιούνται όταν δεν χρησιμοποιούνται, και όλα είναι κινούμενα για να δίνουν την εντύπωση ότι το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι σχεδόν ευαίσθητο, αλλά με φιλόξενο τρόπο.

Η τελική έκδοση του Opera One θα λανσαριστεί αργότερα μέσα στη χρονιά για Windows, macOS και Linux, και παράλληλα θα σημάνει το τέλος του σημερινού Opera browser.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube
Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.