19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ένας ψεύτικος Joe Rogan παίρνει συνεντεύξεις από το φάντασμα του Steve Jobs σε podcast κατασκευασμένο από AI

    Ένα νέο podcast που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από την Τεχνητή Νοημοσύνη προσπάθησε να δείξει πώς θα ακουγόταν ο Steve Jobs στην εκπομπή του Joe Rogan.

    Υπήρχε ένας ψεύτικος λογαριασμός Steve Jobs στο Twitter στο παρελθόν, αλλά ένα νέο podcast από το Play.ht θέλει να πιστεύετε ότι ο ίδιος ο άνθρωπος είναι ζωντανός και φιλοξενείται σε ένα podcast του Joe Rogan.

    Κάθε λέξη στο podcast.ai «Ο Joe Rogan με τον Steve Jobs» δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία σύμφωνα με τον προγραμματιστή είναι ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μάθει για τους ανθρώπους.

    «Για παράδειγμα, το επεισόδιο του Steve Jobs ο αλγόριθμος τεχνητής νοημοσύνης εκπαιδεύτηκε στη βιογραφία του Steve Jobs και σε όλες τις ηχογραφήσεις του μπορούσαμε να βρούμε στο διαδίκτυο, ώστε η τεχνητή νοημοσύνη να τον επαναφέρει με ακρίβεια στη ζωή», λέει ο επίσημος ιστότοπος της εταιρείας. «Στο Play.ht πιστεύουμε σε ένα μέλλον όπου όλη η δημιουργία περιεχομένου θα δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη αλλά θα καθοδηγείται από ανθρώπους και η πιο δημιουργική δουλειά θα εξαρτηθεί από την ικανότητα του ανθρώπου να αρθρώσει τη δημιουργία που επιθυμεί στη μηχανή».

    Αν έχετε μπερδευτεί με όλα αυτά αρκεί να ακούσετε το επεισόδιο αυτό παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.