16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Έγινε διαθέσιμο το TaiG εργαλείο για το Mac (Jailbreak iOS 8.4)

    TaiG-Mac-1024x768

    Μετά από ένα μήνα από την επίσημη κυκλοφορία του jailbreak εργαλείου της TaiG για τα Windows πλέον έχουμε και την επίσημη έκδοση του ίδιου εργαλείου για τους Mac χρήστες.

    Το εργαλείο θα σας επιτρέψει να κάνετε jailbreak την iOS 8.4 από την άνεση του Mac σας.

    Αν λοιπόν ως τώρα είχατε καθυστερήσει να κάνετε jailbreak την συσκευή σας γιατί η ιδέα ενός virtual machine στο Mac σας σας έκανε να τρομάζετε τώρα είναι η κατάλληλη ώρα.

    Σύμφωνα λοιπόν με την ομάδα και επίσημα διαβάζουμε σήμερα:

    • Officially released TaiG Jailbreak Tool for Mac V1.0.0, which support all device with iOS8.1.3-8.4.

    Μπορείτε να κατεβάσετε το TaiG για Mac v1.0.0 από την σελίδα εδώ

    Οι φήμες θέλανε εδώ και πολύ καιρό την ομάδα της TaiG να δουλεύει πάνω σε μια Mac έκδοση του εργαλείου τους αλλά δεν ήταν σίγουρο αν ποτέ θα το βλέπαμε υλοποιήσιμο. Η PP jailbreak ομάδα προσπάθησε να κλέψει το εργαλείο αυτό δίνοντας στην κυκλοφορία μια δική της εκδοχή για το Mac.

    Το γεγονός αυτό όμως του κλεμμένου κώδικα δυσαρέστησε πάρα πολλούς και έτσι σήμερα έχουμε και την νόμιμη και επίσημη κυκλοφορία του εν λόγω εργαλείου που την συστήνουμε σε όλους εσάς.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles