17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Έγινε διαθέσιμη η νέα 7.0 έκδοση του Skype για Mac προσδίδοντας νέα εμπειρία στις συνομιλίες

    Skype-for-Mac-7.0-screenshot-002

    Η Microsoft χθες προώθησε μια μεγάλη αναβάθμιση του Skype για το Mac. Διαθέσιμη ως δωρεάν λήψη η νέο 7.0 έκδοση του Skype φέρνει μια ανασχεδιασμένη εμφάνιση και εμπειρία ομιλίας λίγο πριν και την επίσημη κυκλοφορία του OS X Yosemite.

    Skype-for-Mac-7.0-screenshot-001

    Οι αλλαγές σας επιτρέπουν να συνομιλείτε και να καλείτε ταυτόχρονα μόνο με ένα click την στιγμή που όλες οι συζητήσεις σας συγχρονίζονται σε όλες σας τις συσκευές. Επίσης βελτιώσεις έχουμε και στις ομαδικές βίντεο συζητήσεις αλλά ακόμη και στην εμφάνιση μιας και η εφαρμογή ταιριάζει πάρα πολύ καλά με τον νέο σχεδιασμό του OS X Yosemite.

    Eπίσης το Skype για Mac είναι πλέον μια 64 bit εφαρμογή με την πλευρική μπάρα να σας επιτρέπει με πολύ εύκολο τρόπο να μοιράζεστε εικόνες ενώ είστε σε κλήση με κάποιον.

    Skype-for-Mac-7.0-screenshot-006

    Τέλος έχουμε μεγαλύτερα εικονίδια στα emoticons και ο διαμερισμός αρχείων έχει βελτιωθεί σημαντικά ειδικά σε ότι έχει να κάνει με PDFs και αρχεία του Office.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles