20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Άποψη: Η Apple δεν μπορούσε να βάλει ένα Lightning καλώδιο στην συσκευασία του battery pack της, αλήθεια τώρα;

    H Apple και επίσημα ανακοίνωσε το MagSafe Battery Pack για την iPhone 12 σειρά και σίγουρα είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Γνωρίζαμε πως κάτι τέτοιο ερχόταν μετά και το δημοσίευμα του Bloomberg και έτσι με χαρά είδαμε και την επίσημη ανακοίνωση της Apple για αυτό. Θα γκρινιάξουμε όμως και όχι δεν θα είναι για τα $99 που η εταιρεία κοστολογεί αυτό το αξεσουάρ.

    Αν και η $99 τιμή του είναι λίγο τσουχτερή όποιος ακολουθεί την Apple ξέρει την πολιτική της εταιρείας και μάλιστα ίσως εντυπωσιαστεί και θετικά με αυτή σε αυτή την περίπτωση μιας και οι αρχικές προβλέψεις ήθελαν το battery pack της Apple να έρχεται στα $119+.

    Αυτό όμως που είναι πραγματικά εκνευριστικό είναι πως με κόστος $99 στην συσκευασία του MagSafe Battery Pack δεν υπάρχει ένα Lightning καλώδιο!!

    Σίγουρα δεν περιμέναμε από την Apple να συμπεριλάβει στην συσκευασία έναν USB-C φορτιστή την στιγμή που δεν το κάνει σε ένα iPhone με κόστος άνω των $1000. Και άντε στα iPhone να ενστερνιστούμε και την ευαισθησία της εταιρείας για το περιβάλλον πίσω από αυτή την απόφαση. Τουλάχιστον όμως εκεί έχουμε ένα Lightning καλώδιο.

    Αν αγοράσετε όμως το MagSafe Battery Pack δεν έχετε ένα τέτοιο καλώδιο που θα πρέπει να το αγοράσετε εσείς μαζί με έναν USB-C φορτιστή αν δεν έχετε ούτε έναν τέτοιο.

    Τώρα πολλοί θα πουν πως οι περισσότεροι χρήστες θα χρησιμοποιήσουν το καλώδιο του iPhone για να φορτίσουν το battery pack αυτό. Και μπορεί και να έχουν δίκαιο αλλά και πάλι σε κανέναν δεν είναι περιττό ένα Lightning καλώδιο… Πόσο θα στοίχιζε στην Apple να συμπεριλάβει ένα τέτοιο καλώδιο στην συσκευασία; Δηλαδή… έλεος …

    Σίγουρα ότι αγοράζουμε από την Apple είναι στην κατηγορία premium και για αυτό πληρώνουμε και μια premium τιμή… Δώσε μας ένα καλώδιο λοιπόν ρε Apple στην συσκευασία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.