20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Άνδρας χρησιμοποιεί AirTag για να βρει το κλεμμένο SUV του

    Το AirTag της Apple είναι ένας ανιχνευτής σε σχήμα νομίσματος που βοηθά τους χρήστες να εντοπίζουν χαμένα αντικείμενα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ένα AirTag βοήθησε έναν άνδρα στο Μέμφις να δώσει πληροφορίες στην αστυνομία έτσι ώστε να ανακτήσει το κλεμμένο όχημά του.

    Μετά τη διάρρηξη του Hyundai Santa Fe του νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Joshua Wylie αποφάσισε να αφήσει ένα AirTag στο SUV. Σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας, ένας εγκληματίας είχε προσπαθήσει να κλέψει το αυτοκίνητο και δεν τα κατάφερε. Όχι μόνο έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού αλλά προκάλεσαν ζημιές και στην κολόνα του τιμονιού.

    Σε απάντηση, ο Wylie τοποθέτησε μια κάμερα παρακολούθησης στο παράθυρο του διαμερίσματός του που εστιάζει στο όχημά του. Ενώ η κάμερα κατέγραψε βίντεο της κλοπής που έγινε σε δεύτερο χρόνο από το πρώτο περιστατικό, ήταν τελικά το AirTag που βοήθησε στον εντοπισμό του κλεμμένου Santa Fe.

    Με τη βοήθεια της αστυνομίας του Μέμφις, ο Wylie κατάφερε να πάρει πίσω το κλεμμένο όχημά του χάρη στις δυνατότητες παρακολούθησης του AirTag.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.