17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Όταν η μαύρη αγορά αμαυρώνει την γιορτή του iPhone [Video]

    Screen Shot 2014-09-21 at 12.16.26 PM

    To φετινό λανσάρισμα και ντεμπούτο των δύο νέων iPhone από την Apple στην αγορά συνοδεύτηκε από μεγάλες ουρές fans έξω από τα Apple Stores με ανθρώπους να περιμένουν ακόμη και μέρες πριν για να αποκτήσουν τις 2 νέες ναυαρχίδες της Apple.

    To παραπάνω φαινόμενο υπάρχει τα τελευταία 7 χρόνια δηλαδή από τότε που ο Steve Jobs παρουσίασε το πρώτο iPhone και έπειτα. Η Apple ποτέ δεν το ξεκίνησε αυτό, η αιτία των τεράστιων ουρών έξω από τα καταστήματα της εταιρείας ήταν ένα δείγμα πίστης, αναμονής και μεγάλης ζήτησης των προϊόντων της εταιρείας. Οι fan της Apple δείχναν τον ενθουσιασμό τους και τα τελευταία χρόνια οι πολέμιοι της εταιρείας βρήκαν ακόμη μια αφορμή για να τους κοροϊδέψουν.

    Εν έτη όμως 2014 οι ουρές έξω από τα Apple Stores φαίνεται να έχουν χάσει την μαγεία τους. Η χαρά και το πάρτι του λανσαρίσματος μιας νέας συσκευής φέρετε να έχει αντικατασταθεί από μια περίεργη το λιγότερο ατμόσφαιρα.

    Άνθρωποι, ταλαιπωρημένοι, και χωρίς δείγμα Apple fan για μέρες καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις των ουρών έξω από τα Apple Stores. Ο λόγος το κύκλωμα της μαύρης αγοράς που έχει αυτά τα άτομα ως εργάτες και που βασίζεται στην τεράστια ζήτηση που έχουν οι νέες συσκευές της Apple τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους και που η εταιρεία δεν μπορεί να καλύψει και να ομαλοποιήσει.

    Δείτε το παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο για την μαύρη αγορά στο φετινό λανσάρισμα του iPhone 6/iPhone 6 Plus:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles