Friday, September 20, 2024

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το iPhone 15 Pro και η καλύτερη του απεικόνιση μέχρι σήμερα

Όλες αυτές οι πληροφορίες έχουν επιβεβαιωθεί από πολλές πηγές και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή είναι η καλύτερη ματιά στο iPhone 15 Pro όπως την παρουσιάζει και το 9to5Mac.

Σκελετός από τιτάνιο

Το iPhone 15 Pro φημολογείται ευρέως ότι είναι μια σημαντική αναβάθμιση, με τη μεγαλύτερη αλλαγή να είναι ένα ολοκαίνουργιο περίβλημα από τιτάνιο με σχεδίαση με πιο στρογγυλεμένες άκρες. Αν και είναι λεπτές, οι στρογγυλεμένες άκρες θα πρέπει να είναι μια αξιοσημείωτη αναβάθμιση στο χέρι, ειδικά μιας και πολλοί χρήστες έχουν παραπονεθεί για τις αιχμηρές άκρες του τρέχοντος iPhone.

Το σύστημα καμερών

Εκτός από το νέο πλαίσιο από τιτάνιο, η Apple αυξάνει και πάλι το μέγεθος των καμερών στο iPhone 15 Pro. Το εξόγκωμα της κάμερας είναι πιο παχύ, αλλά η πιο αισθητή αλλαγή έρχεται με τους προεξέχοντες φακούς. Τα αρχεία CAD δείχνουν ότι η μεμονωμένη προεξοχή του φακού έχει υπερδιπλασιαστεί από τις τεράστιες κάμερες του iPhone 14 Pro.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στα αρχεία CAD, το iPhone 15 Pro Max έχει μικρότερη προεξοχή κάμερας. αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε μια κάμερα περισκοπίου, η οποία φημολογείται ότι θα έρθει φέτος αποκλειστικά στο μεγαλύτερο μοντέλο Pro Max. Αυτό θα σήμαινε ότι το iPhone 15 Pro θα έχει μεγαλύτερο πλαίσιο κάμερας από το iPhone 15 Pro Max.

Οι βελτιώσεις της κάμερας από γενιά σε γενιά είναι κάτι σίγουρο, και η Apple προετοιμάζεται για μια σημαντική αναβάθμιση, εάν το μέγεθος των καμερών είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Οι φήμες λένε ότι το iPhone 15 Pro θα διαθέτει μια ολοκαίνουργια τεχνολογία αισθητήρων που θα «συλλαμβάνει περισσότερο φως και θα μειώνει την υπερέκθεση ή την υποέκθεση σε ορισμένες ρυθμίσεις».

USB-C σε μοντέλα iPhone 15

Το USB-C φημολογείται επίσης ότι θα κυκλοφορήσει σε όλα τα μοντέλα iPhone 15. Με βάση εικόνες μιας πρωτότυπης συσκευής που διέρρευσαν, η θύρα USB-C έχει ένα μοναδικό μεταλλικό περίβλημα με ραβδωτή υφή. Κατά τον τυπικό τρόπο της Apple, η ταχύτερη φόρτιση θα περιορίζεται στα καλώδια USB-C που είναι πιστοποιημένα από την Apple.

Απτικά κουμπιά έντασης και σίγασης

Αντίο κουμπιά και διακόπτης σίγασης – το iPhone 15 Pro θα διαθέτει κουμπιά στερεάς κατάστασης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα κουμπιά θα αντικατασταθούν με δύο νέους απτικούς κινητήρες αφιερωμένους ρητά στην εξομοίωση ενός κουμπιού.

Πολύ λεπτά πλαίσια

Η Apple θα συνεχίσει να συρρικνώνει τα bezels φέτος, με τα bezels του iPhone 15 Pro να είναι μόλις 1,55 mm. Βλέπουμε επίσης ότι τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω γυαλί έχουν μια λεπτή καμπυλότητα των άκρων, μεταβαίνοντας απρόσκοπτα στο πλαίσιο τιτανίου της συσκευής.

Νέος Χρωματισμός

Ίσως η πιο συναρπαστική αλλαγή εξωτερικά, το 9to5Mac έμαθε ότι το iPhone 15 Pro θα έρθει σε ένα ολοκαίνουργιο βαθύ κόκκινο χρώμα, ο ακριβής χρωματικός κωδικός είναι 410D0D. Αυτό το χρώμα φημολογείται ότι θα συμπληρώσει με το συνηθισμένο White, Space Black και Gold της Apple και θα αντικαταστήσει το Deep Purple.

Διαστάσεις

Λόγω των μικρότερων πλαισίων και του ίδιου συνολικού μεγέθους οθόνης, το iPhone 15 Pro θα είναι ελαφρώς μικρότερο από το iPhone 14 Pro. Αυτό και οι πιο στρογγυλεμένες άκρες θα κάνουν το τηλέφωνο πολύ πιο άνετο στο κράτημα.

Το iPhone 15 Pro έχει διαστάσεις 70,46 mm επί 146,47 mm με πάχος 8,24 mm, ενώ το iPhone 14 Pro είναι ελαφρώς μεγαλύτερο στα 71,45 mm επί 147,46 mm με πάχος 7,84 mm.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.