24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Φωτογραφίες της Apple Card που διέρρευσαν δείχνουν τον σχεδιασμό, βάρος και συσκευασία της

    Μια ανώνυμη πηγή κοινοποίησε σήμερα φωτογραφίες της Apple Card που χρησιμοποιεί αυτή την στιγμή για beta testing δίνοντας έτσι σε όλους την δυνατότητα να έχουν μια καλύτερη εικόνα για αυτή καθώς και για την συσκευασία αλλά και το βάρος της.

    Οι εργαζόμενοι των Apple Store στην Αμερική έχουν ξεκινήσει να λαμβάνουν τις Apple Card τους έτσι ώστε να ενταχθούν στο beta test πρόγραμμα λίγους μήνες πριν και επίσημα κυκλοφορήσει αυτή η πιστωτική κάρτα της Apple για το ευρύ κοινό.

    Σε μια φωτογραφία βλέπουμε την κάρτα να είναι τοποθετημένη σε μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και εκεί διακρίνουμε πως το βάρος της είναι 14.75 γραμμάρια. Αυτό μεταφράζεται πως είναι περί τις 3 φορές πιο βαριά από τις τυπικές πλαστικές κάρτες τραπέζης που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

    Στις φωτογραφίες έχουμε επίσης και την συσκευασία στην οποία θα έρχονται αυτές οι κάρτες. Φυσικά ο σχεδιασμός είναι λιτός με έναν matte white χρωματισμό να κυριαρχεί ενώ έχουμε στο κέντρο το λογότυπο της Apple. Στο εσωτερικό έχουμε χρώματα ουράνιου τόξου με οδηγίες για την ενεργοποίηση αυτής της κάρτας μέσω NFC και την χρήση της ίδιας της συσκευασίας.

    Η ίδια η κάρτα τώρα έχει το λογότυπο της Apple χαραγμένο στο εμπρός μέρος και τα λογότυπα της Goldman Sachs και Master Card στο πίσω μέρος.

    Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυτή την νέα πιστωτική κάρτα της Apple τους επόμενους μήνες όταν και γίνει διαθέσιμη αρχική στην Αμερική. Ανάλογα και πως θα τα πάει στην εκεί χώρα η Apple Card θα ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμη και στην Ευρώπη.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles