14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Φωτογραφίες πρωτότυπων Lightning καλωδίων δείχνουν πως η Apple δεν είχε από την αρχή σκέψεις για αναστρεπτή συνδεσμολογία

    Ο Twitter λογαριασμός AppleDemoYT έχει γίνει πλέον γνωστός για την παρουσίαση προτύπων Apple προϊόντων και έτσι σήμερα κοινοποίησε μια σειρά από εικόνες από πρωτότυπα Lightning καλώδια. Η Lightning συνδεσμολογία παρουσιάστηκε ως μια μεγάλη αναβάθμιση σε σύγκριση με την παλαιά iPod 30 pin συνδεσμολογία και με highlight πως η κατάληξη της σύνδεσης ήταν αναστρεπτή και έτσι ο χρήστης μπορούσε να το συνδέσει με άνεση.

    Όταν το Lightning παρουσιάστηκε μαζί με το iPhone 5 πίσω το 2012 στην παρουσίαση της Apple είχαμε τρία χαρακτηριστικά του να διαφημίζονται: Ψηφιακό, μικρό και αναστρεπτό. Τα πρώτα όμως πρωτότυπα καλώδια που βλέπουμε σήμερα αποκαλύπτουν πως η Apple είχε συμπεριλάβει ένα εικονίδιο που έδειχνε στον χρήστη την σωστή πλευρά σύνδεσης.

    Το εικονίδιο αυτό είναι πολύ περίεργο αν αναλογιστεί κάποιος πως και οι δύο πλευρές έχουν 8 χρυσά pins στο καλώδιο. Υπάρχει όμως η πιθανότητα στην αρχή το χαρακτηριστικό που τα κάνει να είναι αναστρεπτά να μην υπήρχε και να προστέθηκε στο μέλλον με την κατάλληλη αναβάθμιση και στο hardware του iPhone.

    Phil Schiller introducing lightning at the 2012 iPhone event

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.