22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Φωτογραφίες: Η Apple θα βάλει έναν 20 W φορτιστή στα iPhone 12;

    Τα iPhone 11 Pro έρχονται με έναν 18 W USB-C φορτιστή ενώ το οικονομικότερο iPhone 11 περιλαμβάνει στην συσκευασία του ακόμη τον 5 W φορτιστή.

    Για κάποια τουλάχιστον από τα iPhone 12 μοντέλα φαίνεται πως η Apple αναβαθμίζει τους φορτιστές που θα έχουν στην συσκευασία με έναν νέο 20 W φορτιστή. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν σήμερα έρχονται από τον γνωστό για τις αποκαλύψεις του Mr white στο Twitter.

    Θεωρούμε σχεδόν βέβαιο πως θα έχουμε 4 νέα iPhone 12 μοντέλα, ένα με μια 5.4 ιντσών οθόνη, δύο με μια 6.1 ιντσών οθόνη και το high end Max μοντέλο με μια 6.7 ιντσών οθόνη.

    Αυτή την στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο φυσικά αν αυτός ο νέος φορτιστής θα είναι αποκλειστικότητα της Pro σειράς της Apple ή αν η εταιρεία θα τον φέρει σε όλα τα νέα iPhone 12.

    Στο ίδιο μήκος κύματος να αναφέρουμε πως η Apple μάλλον αφαιρεί για πρώτη φορά τα ενσύρματα Earbuds ακουστικά από τις συσκευασίες των iPhone 12 φέτος.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.