19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Φωτογραφία που διέρρευσε υποτιθέμενα δείχνει ένα iPhone 7 με προεξοχή στην κάμερα

    Στιγμιότυπο 2016-05-23, 9.38.31 μμ

    Φωτογραφία ενός υποτιθέμενου 4.7 ιντσών iPhone 7 και πιο συγκεκριμένα του σασί του έκανε την εμφάνιση του σήμερα στο Weibo και μας δείχνει ότι τελικά ίσως για ακόμη ένα χρόνο η κάμερα της συσκευής θα προεξέχει λίγο από το υπόλοιπο σώμα της συσκευής ενώ εναρμονίζεται με την εξαφάνιση των γραμμών της κεραίας.

    Προηγούμενες διαρροές μας έδειχναν πως ο σχεδιασμός της κάμερας του iPhone 7 ήταν επίπεδος αλλά αυτό σήμερα ανατρέπεται.

    Η φωτογραφία είναι για το 4.7 ιντσών μοντέλων και για αυτό δεν βλέπουμε το σύστημα των διπλών φακών στο πίσω μέρος της κάμερας κάτι που αναμένεται να είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό του 5.5 ιντσών μοντέλου.

    iPhone-7-bevelled-camera-leak-001

    Η κάμερα παρουσιάζεται ελαφρώς μεγαλύτερη από αυτή του 6s και έτσι ίσως έχουμε βελτιώσεις στον χώρο αυτό και για το 4.7 ιντσών μοντέλο.

    Η ίδια πηγή είχε δώσει σωστές φωτογραφίες και διαρροές και για τον σχεδιασμό του iPhone 6.

    Ο υπεύθυνος διαρροής έδωσε και κάποιες φωτογραφίες από εξαρτήματα της οθόνης που δείχνουν να διαφέρουν λίγο από αυτά που συναντάμε σήμερα στο iPhone 6s.

    Στιγμιότυπο 2016-05-23, 9.37.28 μμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles