23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Φωτογραφία που διέρρευσε υποστηρίζει πως δείχνει τα iPhone 13 γυάλινα πάνελ με ένα μικρότερο notch

    Μια νέα εικόνα που διέρρευσε πριν από λίγο υποστηρίζει πως μας δείχνει για πρώτη φορά την νέα σχεδίαση του notch που θα έρθει στην iPhone 13 σειρά. Ήδη είχαμε αρκετές αναφορές που ήθελαν την Apple να σχεδιάζει φέτος να μικρύνει το μέγεθος του notch στις iPhone συσκευές της.

    Η πηγή της είδησης μάλιστα αυτής έρχεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την iRepair αλυσίδα επισκευαστικών κέντρων η οποίο υποστηρίζει πως σε αυτή την φωτογραφία έχουν τα πάνελ του iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max. Και στα τρία αυτά γυάλινα πάνελ φαίνεται πως ξεκάθαρα πως το notch είναι πιο μικρό.

    Επίσης μπορούμε να δούμε πως η θέση του ακουστικού έχει μεταφερθεί πάνω από το notch και στο πάνω πλαίσιο. Η αλλαγή αυτή στην σχεδίαση φημολογούνταν από πέρυσι για την iPhone 12 σειρά αλλά τελικά δεν ήρθε.

    Βέβαια η αξιοπιστία μιας και μόνο εικόνας δεν μπορεί να σημαίνει σίγουρα ότι 100% η Apple θα φέρει αυτή την αλλαγή ειδικά μιας και αυτά τα πάνελ μπορεί να έχουν δημιουργηθεί με βάση κάποιο σχεδιάγραμμα που διέρρευσε από πέρυσι…

    Τέλος αναφέρουμε για ακόμη μια φορά πως ακόμη και ο αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo έχει προβλέψει πως η Apple φέτος θα φέρει μια τέτοια αλλαγή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.