14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Φήμη: Η Apple δουλεύει πάνω σε ένα Touch ID για το Apple Watch | Τα Series 2 δεν θα υποστηρίξουν την watchOS 7

    Το iUpdate και το The Verifier αναφέρουν σήμερα πιθανές αλλαγές στο watchOS 7 και το Apple Watch.

    Αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η είδηση πως η Apple δουλεύει πάνω σε δύο μεθόδους ενσωμάτωσης του Touch ID στο Apple Watch. Η πρώτη θέλει την ενσωμάτωση της αναγνώρισης του δαχτυλικού αποτυπώματος στην ψηφιακή κορώνα. Η δεύτερη θέλει την ενσωμάτωση αυτή να γίνεται κάτω από την οθόνη του Apple Watch. Από το δημοσίευμα δεν γίνεται ξεκάθαρο αν αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι έτοιμο για φέτος ειδικά μιας και γίνεται αναφορά για τα Series 7 που θα κυκλοφορήσουν σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα το 2021.

    Αυτή την στιγμή το Apple Watch δεν προσφέρει κάποια βιομετρική αναγνώριση του χρήστη. Αντί αυτού οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν ένα PIN κωδικό την πρώτη φορά που βάζουν το ρολόι στο χέρι τους. Το ρολόι αυτόματα κλειδώνει ότι αντιληφθεί ότι έχει γίνει αφαίρεση του από τον καρπό του χρήστη. Μπορείτε επίσης να έχετε το Apple Watch αυτόματα να ξεκλειδώνει κάθε φορά που το iPhone με το οποίο έχει ζευγοποιηθεί είναι ξεκλείδωτο.

    Φήμες για το ότι η Apple δουλεύει πάνω σε αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων για κάτω από την οθόνη κυκλοφορούν εδώ και καρό και ως εναλλακτικές του Face ID. Πάρα υτά δεν περιμένουμε να δούμε ένα τέτοιο Touch ID στα iPhone 12 για παράδειγμα.

    Πέρα από το Touch ID η νέα σειρά των Apple Watch μάλλον θα έρθει με έναν αισθητήρα μέτρησης του οξυγόνου στο αίμα και καταγραφή δεδομένων ύπνου με την έλευση και του watchOS 7. Επίσης θα έχουμε βελτιώσεις στην Siri και νέες σχεδιαστικές αλλαγές στην διεπαφή του χρήστη με το Apple Watch.

    To The Verifier αναφέρει πως το Apple Watch Series 2 που έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά το 2016 δεν θα είναι συμβατό με το watchOS 7. Αυτό σημαίνει πως και τα Apple Watch Series 1 δεν θα είναι ούτε αυτά συμβατά με την επερχόμενη μεγάλη ανανέωση του λογισμικού.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles