17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το ‘The Tragedy of Macbeth’ με τον Denzel Washington έρχεται στην Apple TV+

    Η Apple σήμερα ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με την A24 για την ταινία “The Tragedy of Macbeth,” ένα δράμα που τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα αναλάβουν οι Denzel Washington και Frances McDormand.

    Στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντούμε τον Joel Coen, με την ταινία και το σενάριο να είναι βασισμένα στο “Macbeth” του William Shakespeare.

    Αυτή θα είναι η πρώτη ταινία που έχουμε μόνο έναν από τα Coen αδέλφια να σκηνοθετεί και θα είναι μια ασπρόμαυρη ταινία. Οι αδελφοί Coen έχουν βρεθεί πίσω από σημαντικές ταινίες όπως οι “The Big Lebowski,” “No Country for Old Men,” “Fargo,” και “O Brother, Where Art Thou?”

    Η Apple έχει μια συνεργασία με την A24 και με αυτό το στούντιο έχει φέρει ως τώρα την ταινία “On the Rocks” με τον Bill Murray και Rashida Jones.

    Το “The Tragedy of Macbeth” θα κυκλοφορήσει πρώτα στους κινηματογράφους αργότερα φέτος πριν βρει τον δρόμο του εν συνεχεία αποκλειστικά στην Apple TV+ υπηρεσία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.