Το “Little Voice” των J.J. Abrams και Sara Bareilles έρχεται στις 10 Ιουλίου στο Apple TV+

0
343

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα πως το “Little Voice”, η πολυαναμενόμενη σειρά από τον σκηνοθέτη J.J. Abrams (“Star Wars: The Force Awakens,” “Star Trek,” “Lost”) και την τραγουδίστρια και στιχουργό Sara Bareilles θα κάνει επίσημη πρεμιέρα την Παρασκευή 10 Ιουλίου στην Apple TV+ υπηρεσία.

“Apple today unveiled a first look at “Little Voice,” a fresh, intensely romantic tale from the award-winning team of J.J. Abrams, Sara Bareilles and Jessie Nelson that will premiere globally on Apple TV+, alongside a slate of acclaimed original series and films, on Friday, July 10. Apple TV+ also revealed the first-look image for the highly anticipated series.”

Το “Little Voice” ακολουθεί την Bess King, την οποία ερμηνεύει η Brittany O’Grady, στο ταξίδι της ως καλλιτέχνης στην Νέα Υόρκη όπου προσπαθεί να πραγματοποιήσει τα όνειρα της. Η Apple αναφέρει πως η ιστορία αυτή έχει να κάνει “με την αναζήτηση της αυθεντικής σου φωνής και του κουράγιο σου να την χρησιμοποιήσεις.”

Η σειρά είναι παραγωγή της Bad Robot Productions που είναι του Abram ο οποίος είναι και ο executive παραγωγός της μαζί με την Bereilles και τον Jessie Nelson (“I Am Sam,” “Stepmom,” “Waitress”) ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε και το πρώτο επεισόδιο αυτής.