Ένα από τα αγαπημένα μας gadgets έρχεται από την Nanoleaf με το Aurora που έχουμε εγκαταστήσει στον χώρο μας και συνεχίζει να μας μαγεύει. Το Sky λοιπόν είναι ένα προϊόν που σίγουρα μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Ανακοινώθηκε στο φετινό CES 2019, το Sky είναι ένα φωτεινό μωσαϊκό πάνελ που υπόσχεται να φωτίσει τον χώρο σας όχι μόνο με όμορφα χρώματα αλλά και με πληροφορίες δεδομένων από το Internet όπως οι συνδρομητές σας για παράδειγμα στο YouTube ή το πόσοι παρακολουθούν το stream σας στο Twitch και πολλά ακόμη.

Το Sky είναι ακόμη σε επίπεδο κατασκευής και μάλλον δεν θα το δούμε στην αγορά μέχρι και 2020. Σίγουρα σαν project είναι πολλά υποσχόμενο ειδικά αν η LaMetric καταφέρει να φέρει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που υποστηρίζει.

Το αρχικό πακέτο θα έχει 8 πάνελ αλλά θα υπάρχει υποστήριξη μέχρι και 16. Τα αρχικά σχέδια φαίνονται να είναι τριγωνικά και ο χρήστης θα μπορεί να δημιουργήσει διάφορα σχήματα.

Η LaMetric είναι η εταιρεία πίσω από το επιτυχημένο έξυπνο ρολόι σπιτιού Time. Το Sky μοιάζει να είναι μια φυσική εξέλιξη και μεγαλύτερη εκδοχή του Time προσθέτοντας την τέχνη του φωτισμού στην εξίσωση.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της εταιρείας εδώ