13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το iPhone 5C δημιουργεί αίσθηση στους Android χρήστες

    android_marshmallow

    Μπορεί το iPhone 5S να είναι κατά γενική ομολογία ή νέα μεγάλη επιτυχία της Apple και επίσης μπορεί το iPhone 5C να μην δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση στους hardcore Apple fans.

    Δεν ισχύει όμως το ίδιο ακριβώς και στο αντίπαλο στρατόπεδο, το Android. Όπως αναφέρει σήμερα σε έκθεση του το Kantar Worldpanel ComTech το iPhone 5C ελκύει περισσότερους Android χρήστες που θέλουν να μπουν στο οικοσύστημα της Apple για πρώτη φορά.

    “Σχεδόν οι μισοί  iPhone 5C χρήστες έρχονται από άλλες πλατφόρμες και άλλους κατασκευαστές όπως οι Samsung και LG. Στην αντίπερα όχθη οι νέοι χρήστες του iPhone 5S και σε ένα ποσοστό 80% είχαν στην κατοχή τους ήδη ένα iPhone και το 5S αποτέλεσε για αυτούς την λογική αναβάθμιση”

    Αυτή την στιγμή στις 5 μεγαλύτερες δυτικές οικονομίες η Apple αντιπροσωπεύει το 15.8% της αγοράς των smartphones ενώ το Android καταλαμβάνει το 70.9%

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles