Thursday, September 19, 2024

Το iOS 17 φημολογείται ότι θα διαθέτει Wallet και το Find My βελτιώσεις, το macOS 14 θα είναι μια δευτερεύουσα ενημέρωση

Το iOS 17 θα περιλαμβάνει αλλαγές και βελτιώσεις στην εφαρμογή Wallet και Find My, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Το iOS 17 φημολογείται ότι θα διαθέτει Wallet και το Find My βελτιώσεις, το macOS 14 θα είναι μια δευτερεύουσα ενημέρωση

Στο podcast του MacRumors Show, ο Gurman είπε ότι θα συγκρίνει το iOS 17 με το iOS 15 στο βαθμό που θα επικεντρωθεί στις ενημερώσεις των βασικών εφαρμογών του συστήματος, αντί για επαναστατικές αλλαγές ή νέα χαρακτηριστικά όπως τα widget του iOS 14 ή ο επανασχεδιασμός της οθόνης κλειδώματος του iOS 16.

Εκτός από τις αλλαγές στην εφαρμογή Wallet – Πορτοφόλι, ο Gurman τόνισε ότι θα υπάρξουν βελτιώσεις στην Find My‎ εφαρμογή εν μέσω μιας μεγαλύτερης ώθησης στις λειτουργίες που σχετίζονται με την τοποθεσία και το Find My. Πρόσθεσε ότι θα έχει περισσότερα να μοιραστεί για το iOS 17 τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Gurman είπε επίσης ότι αναμένει ότι το sideloading θα είναι μια λειτουργία μόνο για την Ευρώπη για συμμόρφωση με τον Νόμο για τις Ψηφιακές Αγορές, ότι οι προγραμματιστές ενδέχεται να χρειαστεί να επιβαρυνθούν με πρόσθετη χρέωση για να κάνουν τις εφαρμογές διαθέσιμες μέσω μιας υπηρεσίας τρίτου μέρους και ότι αυτές οι λειτουργίες πιθανότατα δεν θα αναφερθούν κατά την κεντρική ομιλία του WWDC. Αντίθετα, η Apple είναι πιθανό να αντιμετωπίσει την εφαρμογή παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο υποδέχτηκε αθόρυβα τις ρυθμιστικές αλλαγές στην Ολλανδία που ανάγκασαν την Apple να επιτρέπει συστήματα πληρωμών τρίτων σε εφαρμογές γνωριμιών, είπε ο Gurman.

Ο Gurman έχει πει στο παρελθόν ότι το watchOS 10 θα είναι η πιο σημαντική ενημέρωση για το watchOS από την εισαγωγή του. Παρόλα αυτά, ο Gurman παρατήρησε ότι δεν θα συνέκρινε την ενημέρωση με την κλίμακα του άλματος από το iOS 6 στο iOS 7 το 2013. Δεν αναμένει ότι ο βασικός σχεδιασμός της πλατφόρμας θα αλλάξει, αλλά προφανώς θα υπάρχουν πολλοί νέοι τρόποι για να χρησιμοποιούν και αλληλεπιδρούν με το σύστημα. Είπε επίσης ότι δεν έχει ακούσει πληροφορίες που να υποστηρίζουν την παρουσία φακέλων εφαρμογών.

Τέλος, ο Gurman πρότεινε ότι το macOS 14 δεν θα είναι μια «πρωτοποριακή ή σημαντική» ενημέρωση. Αντίθετα, πιστεύει ότι η Apple εστιάζει απλώς στο παρασκήνιο σε αυτή την αναβάθμιση για να υποστηρίξει χαρακτηριστικά που παρέχονται στα άλλα λειτουργικά της συστήματα για μια συνεπή εμπειρία πολλαπλών πλατφορμών.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.