21.2 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Το Fortnite για το iOS αναβαθμίστηκε με βελτιωμένη υποστήριξη χειριστηρίου και 120 FPS gameplay στο iPad Pro

    To Fortnite συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια αυτή την στιγμή και χθες η Epic Games ανακοίνωσε νέα χαρακτηριστικά τους χρήστες του iPhone και του iPad. Μια νέα αναβάθμιση στην iOS έκδοση του παιχνιδιού βελτιώνει την συμβατότητα του με χειριστήρια και επίσης προσθέτει 120 FPS gameplay στις συμβατές συσκευές για πρώτη φορά.

    Χειριστήρια ήταν ήδη συμβατά στο Fortnite στο iOS μέσα σε αυτά και το Xbox One S χειριστήριο καθώς και το αντίστοιχο του Playstation 4 με τους χρήστες μετά την αναβάθμιση να μπορούν να κάνουν χρήση και τον κουμπιών L3 και R3.

    Επιπλέον το Fortnite χρησιμοποιεί πλήρως την δυναμική του A12X Bionic επεξεργαστή στο 3ης γενιάς iPad Pro έτσι ώστε να έχουμε ακόμη περισσότερα fps. Στην προηγούμενη έκδοση υπήρχε περιορισμός στα 60 fps ενώ πλέον έχουμε μια αύξηση στα 120 fps χάρη και στην ProMotion τεχνολογία πίσω από την οθόνη της Apple. Αυτό σημαίνει πως έχουμε ακόμη πιο ομαλά animation και καλύτερες εικόνες.

    Είναι εντυπωσιακό αν μη τι άλλο να βλέπουμε κάτι τέτοιο σε μια mobile συσκευή όπως το iPad Pro μιας και συνήθως χρειάζεται ένας ισχυρός υπολογιστής για να μπορέσει να αυξήσει τα fps σε έναν τέτοιο τίτλο. Έχουμε ακόμη μια απόδειξη πως η Apple σχεδιάζει CPUs και GPUs που μπορούν ακόμη και να ξεπεράσουν επεξεργαστές υπολογιστών.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles