Το Flappy Bird επιστρέφει τον Αύγουστο

0
203

flappy_bird_screens

Ο δημιουργός του Flappy Bird Dong Nguyen είχε αναφέρει πως θα επανέφερε τον τίτλο στο App Store κάποια στιγμή.

Για αυτούς που δεν γνωρίζουν το φαινόμενο Flappy Bird να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο παιχνίδια κατέκτησε τον κόσμο με τον δημιουργό του να το αποσύρει ξαφνικά γιατί όπως ανέφερε ο τίτλος τους είχε γίνει ένας εθισμός παρά το γεγονός πως ο ίδιος κέρδιζε $50.000 την ημέρα κατά μέσο όρο από τις διαφημίσεις του δωρεάν παιχνιδιού του.

Σήμερα σε συνέντευξη που έδωσε στο Closing Bell του CNBC δίκτυου ο Nguyen ανέφερε πως το παιχνίδι θα επιστρέψει στο App Store σύντομα. Αυτή την φορά έδωσε μάλιστα και περισσότερες πληροφορίες αναφέροντας πως η νέα έκδοση που θα ανεβάσει θα επιτρέπει και multiplayer επιλογή.

Ο δημοσιογράφος έγραψε στο Twitter του πως το παιχνίδι στην multiplayer πλέον έκδοση του θα γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή τον Αύγουστο με τον δημιουργό να δηλώνει πως θα προσπαθήσει να το κάνει λιγότερο εθιστικό αυτή την φορά.

Πριν ο ίδιος ο δημιουργός του αποσύρει το Flappy Bird είχε πάνω από 50 εκατομμύρια λήψεις με τον ίδιο να δηλώνει ένα βράδυ στο Twitter του “Σας παρακαλώ δώστε μου λίγο ηρεμία και ειρήνη”. Ένα τελείως αινιγματικό σχόλιο που οδήγησε αμέσως μετά την απόσυρση του τίτλου από το App Store.

Σχολιασμός στο φόρουμ