Saturday, July 27, 2024

Το Controller για το HomeKit 6.0 εισάγει προηγμένες ειδοποιήσεις HomeKit

Η εφαρμογή Home της Apple είναι ένας πολύ καλός τρόπος παρακολούθησης, διαχείρισης και αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον του HomeKit, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ο μόνος τρόπος. Η εφαρμογή Controller HomeKit 6.0 είναι πλέον διαθέσιμη με μια σειρά από νέες δυνατότητες που διευκολύνουν τον περαιτέρω έλεγχο του περιβάλλοντος του HomeKit.

Το Controller για το HomeKit 6.0 εισάγει προηγμένες ειδοποιήσεις HomeKit

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με το σπίτι σας με έναν νέο τρόπο. Μέσω ειδοποιήσεων, το έξυπνο σπίτι σας μπορεί να σας ενημερώσει για συμβάντα που συμβαίνουν και σας δίνει την επιλογή να απαντήσετε αμέσως. Με το Controller και τον διακομιστή ειδοποιήσεων του για το HomeKit, το ισχυρό σύστημα αυτοματισμού του HomeKit και σε συνδευασμό με την εφαρμογή Συντομεύσεων που έχει σχεδιαστεί από την Apple, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα πολύ πιο χρήσιμο σύνολο ειδοποιήσεων από που προσφέρει η Apple στην δική της εφαρμογή. Οι ειδοποιήσεις μπορούν να έχουν πολλαπλές ενέργειες και μπορείτε να επιλέξετε πώς να αντιδράτε όταν τις λαμβάνετε, ώστε όλες οι αλυσίδες αυτοματισμού σας να είναι πάντα ενημερωμένες.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν αλλά περιλαμβάνει μια σειρά από in app αγορές αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πλήρως το νέο σύστημα ειδοποιήσεων και όχι μόνο.

In-App Purchases

  1. PRO yearly subscription 29,99 €
  2. PRO yearly subscription 19,99 €
  3. PRO monthly subscription 5,99 €
  4. Lifetime license 59,99 €
  5. Lifetime license 79,99 €

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.