21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Το Chipolo ONE που έρχεται τον Ιούνιο είναι ο πρώτος tracker τρίτου κατασκευαστή συμβατός με το Find My

    Η Apple και επίσημα άνοιξε την Find My εφαρμογή και σε αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών με τα πρώτα αυτά να είναι 2 e-bikes από την Van Moof, SoundForm earbuds από την Belkin, και ένας tracker αντικειμένων από την Chipolo.

    Η Chipolo είχε παρουσιάσει τον One tracker της πίσω το 2020 στο CES με Siri υποστήριξη, ειδοποιήσεις και άλλα. Πλέον η εταιρεία ανακοίνωσε πως το νέο Chipolo ONE Spot, θα είναι ο πρώτος tracker αντικειμένων που θα είναι πλήρως συμβατός με την Find My εφαρμογή της Apple.

    Created for Apple users, the Chipolo ONE Spot will allow them to locate not just misplaced but also missing personal items, whether enjoying a walk, commuting to work or travelling abroad. Featuring a water-resistant and lightweight design of the Chipolo, users will truly be able to go anywhere and everywhere with peace of mind.

    Μέσω της Find My εφαρμογής, οι χρήστες θα μπορούν να εντοπίσουν τα αντικείμενα τους, να έχουν το ONE Spot να αναπαράγει ήχο στα 120dB και να τοποθετεί τα αντικείμενα που έχουν χαθεί σε Lost Mode

    Chipolo ONE Spot χαρακτηριστικά:

    • Long Battery Life: A lengthy 12 month time span. 
    • Replaceable Battery: Reduce waste with the option to replace the battery. 
    • Loud Sound: A 120dB ring. 
    • Water Resistant: To survive all unexpected splashes. 

    Αυτός ο tracker θα είναι διαθέσιμος σε έναν χρωματισμό που τον ονομάζει η εταιρεία “Almost Black” και δεν χρειάζεται κάποια συνδρομή.

    Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει την τιμή του ακόμη αλλά όλοι αναμένουν πως αυτή δεν θα ξεπεράσει τα $25 που στοιχίζει ο ONE tracker της στην αγορά.

    Οι ανακοινώσεις αυτές από την Apple για το άνοιγμα της Find My εφαρμογή σε αξεσουάρ και συσκευές τρίτων έγινε χωρίς η εταιρεία να αναφέρει κάτι για τον δικό της tracker – τα πολυαναμενόμενα AirTags.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.