21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Το 6ης γενιάς iPad Mini θα έρθει με μια 8.4-ιντσών οθόνη και λεπτότερα πλαίσια τον Μάρτιο

    Η Apple φημολογείται πως δουλεύει πάνω σε μια νέα έκδοση του iPad mini με μια μεγαλύτερη οθόνη σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Mac Otakara.

    Το επερχόμενο iPad mini φημολογείται λοιπόν πως θα έχει μια 8.4 ιντσών οθόνη μεγαλύτερη από τις 7.9 ίντσες που είναι ο προκάτοχος του. Επιπλέον θα έχει λεπτότερα πλαίσια και σχεδιαστικά θα μοιάζει με το iPad Air 3 – τον ίδιο σχεδιασμό που το Mac Otakara εικάζει πως θα θα έχει και το νέο 9ης γενιάς οικονομικό iPad φέτος.

    Το iPad mini 6 λοιπόν κατά τα άλλα δεν θα έχει κάποια άλλη σχεδιαστική αλλαγή ενώ θα διατηρήσει το Touch ID και την Lightning θύρα του.

    Ως ημερομηνία κυκλοφορίας τους εικάζεται κάποια στιγμή τον Μάρτιο και αυτό και έτσι ίσως έχουμε ένα Apple event το μήνα εκείνο. Φήμες θέλουν την Apple να δουλεύει πάνω σε ένα iPad mini με μια mini-LED οθόνη αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν το iPad mini 6 θα φέρει μια τέτοια αναβάθμιση στον τομέα αυτό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.