23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus θα γίνουν διαθέσιμα στις 18 Σεπτεμβρίου;

    iPhone-6s-rose-gold-concept-Martin-Hajek-002

    To Γερμανικό blog Macerkopf.de αναφέρει σήμερα πως τα επερχόμενα iPhone 6S και iPhone 6S Plus θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου ή αλλιώς αν προτιμάτε 9 μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση τους – δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένη – που σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες θα γίνει στις 9 του ίδιου μηνός.

    Σύμφωνα πάντα με το σημερινό δημοσίευμα 2 από τους 3 μεγάλους παρόχους της Γερμανίας αναφέρουν πως αναμένουν τα νέα μοντέλα της Apple στις 18 Σεπτεμβρίου.

    Συνήθως οι πάροχοι γνωρίζουν πιο πριν τις επίσημες διαθέσεις συσκευών στην αγορά και ειδικά όταν πρόκειται για ναυαρχίδες όπως είναι τα iPhones.

    Συμπερασματικά λοιπόν αν και όντως η Apple επιβεβαιώσει και επίσημα το media event της στις 9 Σεπτεμβρίου τότε αυτό σημαίνει πως θα ξεκινήσει τις προ παραγγελίες των νέων συσκευών στις 11 του ίδιου μήνα με αποτέλεσμα να έχει λογική και η 18η ως ημέρα παρουσίασης των συσκευών στα καταστήματα.

    Το πρώτο κύμα διαθεσιμότητας των νέων συσκευών της Apple βάση ιστορικού συμπεριλαμβάνει τις χώρες Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και κάποιες άλλες μεγάλες αγορές.

    Το επόμενο κύμα δλδ το δεύτερο αν επαληθευτούν όλα τα παραπάνω θα πάει για τις 26 του ίδιου μηνός σύμφωνα πάντα με το Γερμανικό blog.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles