14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τα Focals 2.0 μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο όραμα των Apple Glasses

    Τα North Focals είναι αυτή την στιγμή ότι πιο κοντά έχουμε δει στα φημολογούμενα Apple Glasses και πλέον το Focals 2.0 μοντέλο της εταιρεία υπόσχεται πως έρχεται ακόμη πιο κοντά στον στόχο ενός headset επαυξημένης πραγματικότητας που μοιάζει με κανονικά γυαλιά.

    Η North που υποστηρίζεται πάρα πολύ από την Intel και την Amazon αναφέρει πως το Focals 2.0 μοντέλο θα λανσαριστεί στην αγορά κάποια στιγμή το επόμενο έτος.

    Το ήδη υπάρχον Focals μοντέλο κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά στο να κρύβει τον πραγματικό του χαρακτήρα όταν κάποιος το φοράει και ειδικά όταν κάποιος κοιτάει αυτό το σετ γυαλιών από μπροστά. Όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα έχουν τοποθετηθεί στους δύο βραχίονες του σκελετού και μόνο όταν αφαιρεθούν τα γυαλιά αυτά από το πρόσωπο κάποιου μπορεί ένας τρίτος να αντιληφθεί το πάχος που έχουν.

    Η εταιρεία σήμερα αναφέρει πως ο σχεδιασμός είναι πλέον ακόμη καλύτερος με τα Focals 2.0.

    “Σήμερα πιέζουμε για ακόμη πιο αισιόδοξους στόχους και ανακοινώνουμε το επόμενο εγχείρημα μας που ακούει στο όνομα Focals 2.0. Τα Focals 2.0 είναι πραγματικά τα πιο εξελιγμένα έξυπνα γυαλιά που δημιουργήθηκαν ποτέ. Έχουμε συρρικνώσει την τεχνολογία που χρειάζεται για να λειτουργήσουν κατά 40% κάνοντας τον σκελετό ελαφρύτερο, πιο κομψό αλλά και με μια 10x Retina οθόνη.”

    Δεν περιμένουμε να δούμε τα φημολογούμενα Apple Glasses για κάποια χρόνια ακόμη βέβαια. Η Apple που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα μπει σε αυτή την νέα αγορά wearables και ως είθισται θα περιμένει πρώτα ώστε η τεχνολογία να ωριμάσει κάπως και να παρουσιάσει κάτι πολύ πιο τεχνικά αλλά και εμφανισιακά άρτιο από αυτές τις πρώτες απόπειρες στον χώρο.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles