18.3 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Τα AirTags εμφανίζονται σε 3D Animation που μπορεί να χρησιμοποιείται κατά την ζευγοποίηση τους

    Το 2021 αναμένεται να είναι η χρονιά που η Apple επιτέλους θα κυκλοφορήσει τους AirTags trackers της και ο γνωστός leaker Jon Prosser κοινοποίησε σήμερα ένα 3D animation του αξεσουάρ αυτού που υποτίθεται πως το έχει δημιουργήσει η ίδια η Apple.

    O Prosser αναφέρει πως το animation αυτό έφτασε στην κατοχή του από έναν software engineer, o οποίος με την σειρά του πιστεύει πως αυτό θα παρουσιαστεί στους χρήστες στο iOS σε μελλοντική του έκδοση. Η Apple παρουσιάζει παρόμοια 3D animation για άλλα αξεσουάρ της κατά την ζευγοποίηση τους στο iPhone και στο iPad.

    Όπως έχουμε δει και σε προηγούμενα mockups τα AirTags αναμένεται να είναι μικρά κυκλικού σχεδιασμού tags.

    Με παρόμοιο τρόπο που κάνουν τα Tile τα AirTags θα βοηθήσουν τους χρήστες να εντοπίζουν προσωπικά αντικείμενα όπως κλειδιά, πορτοφόλια και τσάντες και να λαμβάνουν push ειδοποιήσεις στις Apple συσκευές τους όταν απομακρύνονται από αυτά.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.