19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ολόκληρη η iPhone 13 γραμμή θα έρθει με τον LiDAR αισθητήρα και όχι μόνο τα Pro μοντέλα

    Με την κυκλοφορία του iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max η Apple έκανε προσθήκη του νέου LiDAR αισθητήρα στο πίσω σύστημα της κάμερας των μοντέλων αυτών προσφέροντας περισσότερες λειτουργίες. Σήμερα το Digitimes αναφέρει πως η Apple θα επεκτείνει αυτή την ενσωμάτωση του αισθητήρα αυτού σε όλη την iPhone 13 σειρά.

    Το δημοσίευμα του Digitimes αναφέρεται γενικότερα στην βιομηχανία του time-of-flight αισθητήρα και πιο συγκεκριμένα στην υιοθέτηση του από Android κατασκευαστές. Στην αναφορά αυτή όμως γίνεται λόγος και για τον LiDAR αισθητήρα που είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό αυτή την στιγμή των iPhone 12 Pro μοντέλων τονίζοντας πως θα γίνει διαθέσιμος σε όλα τα 2021 iPhone μοντέλα.

    “Η Apple έχει υιοθετήσει τον time-of-flight LiDAR αισθητήρα στο iPad Pro και στην iPhone 12 Pro σειρά και αναμένεται πως αυτή η τεχνολογία θα γίνει διαθέσιμη σε όλα τα 2021 iPhone μοντέλα της εταιρείας.”

    Επιπλέον διαβάζουμε πως η Apple έχει υπογράψει συμφωνία με την Sony που εγγυάται πως οι LiDAR αισθητήρες θα χρησιμοποιηθούν στα iPhones τουλάχιστον μέχρι το 2023.

    “Η Sony, στην παραγωγική αλυσίδα για Apple συσκευές, έχει υπογράψει ένα 3 ετών συμβόλαιο με την Apple για τους DTOF LiDAR αισθητήρες δείχνοντας πως η εταιρεία θα διατηρήσει αυτόν τον αισθητήρα στις συσκευές της τουλάχιστον μέχρι το 2023.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.