13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Τα υψηλόβαθμα στελέχη της Hyundai σε προβληματισμό για την κατασκευή του Apple Car

    Υψηλόβαθμα στελέχη της Hyundai δεν είναι ακόμη σίγουρα αν η συνεργασία με την Apple για το Apple Car είναι μια σωστή κίνηση.

    Αν και η Apple δεν έχει κάνει κανένα απολύτως σχόλιο, πρόσφατα έχουμε δει πολλές αναφορές ότι η Hyundai ή η θυγατρικής της KIA θα αναλάβουν την κατασκευή του Apple Car. Αυτό όμως φαίνεται να έχει διχάσει την εταιρεία.

    Σύμφωνα με το Reuters πηγή εκ των έσω της Hyundai ανέφερε πως η εταιρεία είναι σε συζητήσεις με την Apple αλλά σε κανένα σημείο δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει σε τι επίπεδο είναι αυτές οι συζητήσεις και αν θα συνεχιστούν.

    “Προβληματιζόμαστε για το πως να το κάνουμε και αν αυτή θα είναι μια καλή κίνηση ή όχι. Δεν είμαστε μια εταιρεία που κατασκευάζει αυτοκίνητα για άλλους” αναφέρει χαρακτηριστικά.

    “Δεν είναι ότι δουλεύοντας με την Apple θα δώσει πάντα καλά αποτελέσματα” προσθέτει. “Η Apple είναι ο αρχηγός. Κάνουν το marketing, κάνουν τις συσκευές τους και φροντίζουν το brand τους. H Hyundai είναι επίσης ο αρχηγός. Και αυτό δεν φαίνεται να δουλεύει.” αναφέρει χαρακτηριστικά.

    Διαφορετικό υψηλόβαθμο στέλεχος της Hyundai αναφέρει επίσης στο Reuters ότι “οι εταιρείες τεχνολογίας όπως η Google και η Apple θέλουν να είμαστε σαν την Foxconn. Μια συνεργασία αρχικά μπορεί να βοηθήσει να ανέβει το brand της Hyundai ή KIA αλλά σε βάθος χρόνου απλά θα προμηθεύουμε τα εξαρτήματα για το αυτοκίνητο και η Apple θα είναι ο εγκέφαλος πίσω από αυτή την επιχείρηση.”

    Τρίτη πηγή από την Hyundai αναφέρει πως η Apple λογικά θα ψάξει να βρει εξαρτήματα από πολλούς προμηθευτές και έτσι η εταιρεία θα κάνει απλά την συναρμολόγηση του οχήματος.

    “Στην Hyundai ανησυχούμε πως η brand μας θα γίνει ένας κατασκευαστής για την Apple κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει να χτίσουμε μια πιο premium εικόνα.” αναφέρει χαρακτηριστικά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.