15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τα σχέδια της Apple για την υπηρεσία της Beats Music με νέες πληροφορίες

    Beats-by-Cook

    Πίσω τον Σεπτέμβριο το Re/code είχε αναφέρει πως η Apple είχε ως σκοπό να παρουσιάσει μια ανασχεδιασμένη και αναβαθμισμένη Beats Μusic υπηρεσία τον Φεβρουάριο και ίσως μάλιστα να ήταν έτοιμη και την περίοδο των βραβείων Grammy.

    Ο Mark Gurman του 9to5Mac ρίχνει σήμερα περισσότερο φως στα πλάνα της Apple για αυτή την υπηρεσία στην οποία η Apple πιστεύει πάρα πολύ. Έτσι λοιπόν αναφέρει πως η νέα υπηρεσία της Apple, δεν είναι ακόμη σίγουρο αν θα κρατήσει το όνομα Beats Music, θα είναι συνδρομητική, θα έχει μια αποκλειστική νέα σχεδίαση από την Apple και θα είναι βασισμένη στην τεχνολογία και περιεχόμενο της ήδη υπάρχουσας υπηρεσίας.

    Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως γίνεται αναφορά πως η Apple μάλλον θα κάνει διαθέσιμη αυτή την υπηρεσία και στο Android.

    H νέα λοιπόν αυτή υπηρεσία θα ενσωματωθεί στο iOS, iTunes αλλά ακόμη και στο Apple TV ως μέρος του ίδιου του λογισμικού και όχι σαν μια εφαρμογή για το iPhone όπως είναι τώρα. Επίσης πάντα σύμφωνα με τον Gurman δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για την δημιουργία μιας web εφαρμογής ή μιας αντίστοιχης για Windows Phones.

    Επίσης οι υπηρεσίες του  iTunes Match, iTunes Radio και iTunes Store θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να υποστηρίζονται από την Apple.

    Πίσω από την νέα αυτή υπηρεσία της Apple σημαντικός θα είναι ο ρόλος του Jimmy Iovine αλλά και του ηγέτη των Nine Inch Nails Trend Renzor.

    Μια νέα εφαρμογή για αυτόν τον σκοπό θα δημιουργηθεί και για το Apple TV.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles