Τα πρώτα iPad Air 2 reviews τονίζουν την φανταστική οθόνη του και τις τρομερές επιδόσεις του [Video]

0
241

ipad-air-2

Όπως γνωρίζουμε πλέον η Apple μετά από κάθε event της δίνει σε μια σειρά δημοσιογράφων πρόσβαση σε κάθε νέο προϊόν της πριν αυτό κυκλοφορήσει στην αγορά. Τα νέα λοιπόν iPad Air 2 και iPad Mini 3 δεν αποτέλεσαν εξαίρεση και έτσι σήμερα τα πρώτα reviews έκαναν την εμφάνιση τους.

Μερικά από αυτά τα reviews σας αποσπασματικά σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω

Nilay Patel The Verge:

“Σηκώστε το iPad Air 2 και αμέσως θα καταλάβεις γιατί η Apple επιμένει σε αυτή την λεπτή υπογραφή των συσκευών της και την χρήση τους με το ένα χέρι. Είναι τόσο λεπτό, 18% λεπτότερο από το iPad Air αλλά και ελαφρύτερο. Η οθόνη του χάρη στην νέα τεχνολογία συναρμολόγησης αυτής είναι πραγματικά ζωντανή, έντονη και όλα δείχνουν σαν να έχουν ζωγραφιστεί πάνω τής”

John Gruber, Daring Fireball:

“Ας μιλήσουμε για αποδόσεις. Το iPhone 6 ακόμη έχει 1 GB RΑΜ. To iPad Air 2 έχει την διπλάσια. O A8 των νέων iPhones έχει 2 δις transistors και 2 πυρήνες. Το iPad Air 2 έχει 2 δις transistors και 3 πυρήνες! Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη πως το iPad Air 2 είναι γρηγορότερο από το iPhone 6 αλλά εκεί που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι πως είναι πλέον γρηγορότερο και από έναν MacBook Air τριετίας και σχεδόν ίδιο με έναν διετίας.”

Joanna Stern, The Wall Street Journal:

“Η οθόνη του iPad Air 2 έλυσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των προηγούμενων iPads. Πλέον μπορείς να δεις την οθόνη και να δουλέψεις άνετα σε εξωτερικούς χώρους μιας και οι αντανακλάσεις είναι απίστευτα μειωμένες ακόμη και όταν ο ήλιος είναι ακριβώς από πάνω σου.”

Σχολιασμός στο φόρουμ